Oj. Fel.

Jag var förresten helt och hållet inställd på att det var Påsk i helgen... vilket betyder att jag skulle på 30-års fest hos Sara eftersom den är lagt på Påskafton. Det va ju fel fel fel. Undrar vart jag fick det ifrån?
Hann också lura käre Stig som påstod att Påsken faktiskt var nästa helg att han hade fel. "Jaha, då har jag fått allt om bakfoten" mummlade han. "Ja, det är väl som vanligt då" sa jag lite halvstöddi men med glimten i grönögat såklart :)

Förlåt Stiig.


2009-03-30 @ 22:05:16 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Himmelenna.

Syrran fick en blender i födelsedagspresent som hon invigde här för en halvtimme sen kanske. Hon gjorde en smoothie till mig och henne själv på:

* frysta jordgubbsfrassar
* guava juice
* florsocker
* vaniljyoghurt

OHH så gott det var! Drömmen! Jag längtar redan till nästa! Då blir det kanske en annan variant, ni får vänta på den med spänning..om ni ens bryr er :) Jag bryr mig. Jag väntar.


Brakgott!


2009-03-30 @ 21:58:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Våffelkungen.

Såhär har jag sett ut idag och i onsdags när jag bjussat på våfflor :) Sara va ju såklart inte sen med att ta upp kameran och fota. Mycket nöje! Men jag är en stolt arbetare det ska ni veta! Tror förresten också att jag är världens bästa våffelgräddare..där slår jag faktiskt den där Karlsson på det där jäkla taket, det VET jag!



Lika snygg hållning som vanligt..varning för gamar!!


2009-03-27 @ 23:05:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Bananen.

Igår, som jag skrev igår, fyllde SaraBanana dom små 30 åren. Det var ju såklart tvunget att firas med först såklart en liten våffelbit :) men senare på kvällen åt vi en massa massa Tapas på en trevlig restaurang på Kungsliga holmen. Här är en liten närmare beskrivning på vad vi beställde in:

* Vitlöksbröön
* Heta tigerräker
* Ost och kycklingfyllda tortillas m gräddfil
* Grillade tigerräkor och champisar m het sås
* Fajitas m strimmlad kyckling, guacamole och gräddfil
* Stekt friterad potatis m aiolisås
* Nachos med ost, tomat och jalapeno

Det var hur gott som helst!! Och tack snällasötararasilversara för en mycket trevlig kväll!!! DU är så jäkla bra Din lilla Kexiga Choklaa! Grattis än en gång. Snart äre fiest också, det blir dunder det!

Fasiken vad hungrig jag snacka om käk å frukt å shitt...måste nog dribbla ut till köket å breee en smöörgåås. Heipa!


2009-03-26 @ 23:31:45 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



VOFFLAH.

NAMM! Idag är det våffeldagen! Jag har idag stått och gräddat ett x-antal våfflor på NKs ICA. Mitt nya extrajobb, jag är numera smakprovsgivartant :D Är så otroligt trött på att va pankbank så nu har jag styrt upp ett extrajobb när mina schemalagda lektioner är för all framtid över. JIiiiiIii!



Idag fyller också RaraSara år!! Detta ska firas med någon form av middag nu här så småningom. Jag väntar bara på att födelsedagsbarnet ska komma "hem" :) ..till sig alltså. Jag sitter här på frökens soffa och slösurfar på dattan hennes. Nu kom hon! Hejsan!


2009-03-25 @ 16:49:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Släcker du?

På lördag klockan 20.30 är det dags att mörklägga kojjan. Syrran och Richard kom precis hem med ett svart mellanmjölkspaket. Under 20 år har det sett likadant ut, men till Live Earth på lördag kör Arla denna vecka på detta mörklagda koncept, och fatta vilken jäkla upplysning till svenska folket detta skapar? Mellanmjölkspaketet kan ju vara typ Sveriges största reklampelare eller? Coolt iaf. Jag ska släcka ner, ska du? 


2009-03-24 @ 13:07:53 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Super Marios.

Hallo Bojje!

Jag har precis kommit hem från Kistan. Vi hade slutpress i min andra kurs som jag läst imorse. Gick brabrabra. Design av interaktiva miljöer. Vårat koncept var GymBussen. Alltså, en buss som du kan gymma på. Energin du och de andra resenärerna genererar under ditt träningspass på tex en motionscykel ska bussen kunna tillgodota och alstra som bränsle. Man sparar tid, blir snygg och fräsch och tänker samtidigt på miljön! Suvvverähnt ju! Den här lilla filmen nedanför visade vi bland annat idag på redovisningen.. En helt vanlig dag på gymbussen:



OBS! Killen som agerar Mario i filmen är en medlem i min arbetsgrupp...han är grek och heter Marios :) Mycket roligt!


2009-03-23 @ 15:32:45 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Sönderdag.

"Herregud i himmelen!"
Inatt kommer mamman och pappan hem från Thailandet...det betyder att jag ska flytta hem till kojan, lämna katterna och den matfyllda frysen.. Inget skoj. Det betyder även att jag idag måste ägna ett x-antal timmar till att städa och ställa allt tillrätta i detta 3-vånings hus. ÅH bahlle! Orkar inte. Jag gick upp 10 imorse och började röjja undan all skit och damma/torka. Har dragit igång en tvätt, fyllt och satt på diskmaskinen, vattnat alla blommor och försökt piffa till dem som jag nästan mördat och lite annat trix. Nu ska jag ställa i ordning i tv-rumme och sen blire dammsugning och moppning. Till sista ska jag bada en utav kattskrällena också... Blir väl klar till tre om jag har tur. BEH!drövligt ...

"Men det blir fint när det blir klart" som mamma alltid brukar säga. Det är så man får tänka. Grejen är bara den..att när jag kommer hem till lägenheten senare ikväll, är det ju som att komma hem till ett tredje världskrig, eftersom jag endast varit där några få gånger under dessa två veckor och rivit fram kläder ur garderoben och hämtat annat skit hit å jäkla dit. Sandra har ju varit i fjällen under dessa två veckor så lyan har ju stått tom, och det var ju absolut inte städat å fräscht när hon drog... Vojne Vojne. Det är nog allt litt synd om meh :)

Idag får man hålla dom små tummar också för att Rimbos Handbollsdamer vinner sin sista seriematch vilket betyder att de tar klivet upp till Elit, det är fasiken inte dåligt det! Förbannat bra jobbat!


Nu ska jag steeda meera!


2009-03-22 @ 12:37:46 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Lurdag.

Snart är det dags att dra iväg på match. Solen skiner och man är utvilad för en jäkla gångs skull..det känns ootroligt najsy! Ska trycka ner lite käk i trutaz nu innan samlingen så det blidde ett väldigt snålt inlägg..mihihi rätt åt er! :)


2009-03-21 @ 10:52:04 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



The End.

Sista dagen med gruppen. Vilket betyder att jag förmodligen inte kommer träffa denne iranieman jag nämnt några gånger här på bloggen. Idag var det slutpresentation av hela skiten! Det gick jäkli bra, vi vann till och med pris för bästa idé och framförande tillsammans med en annan grupp. Tyvärr var priset en go-cart runda eller vad man ska kalla det, och jag känner att jag ägnat tillräckligt mycket tid tillsammans med den där människan att jag nog kommer slingra mig när rundan ska äga rum :) "Oh sorry, i cant make it. I have to go and kill myself today".. Eller nåt.

Iaf. Nu är det äntligen fredag! Blir en lugn kväll följt av fotbollsmatch imorn mot Frej med Robro. LOADING!
Nu när ena kursen är slut kanske man slipper va tokslut som människa var eviga kväll. Det ska bli skönt att få andas lugnt och sansat. Jag är fri. Fågel. Hej.


2009-03-20 @ 19:17:30 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Ballar av hårdvara.

Alltså...
Haha!

Jag kikar på Ballar av Stål och jag trodde jag skulle skratta sönder mig nyss. En person driver med folk ute på stan typ. Och inslaget som var nyss var snorkul. En tjej (drivaren) träffar på 2 utländska killar på krogen som hon först förolämpar och fråga om de är Gay, de svarar nej. Hon kontrar med att de ser gay ut, får skäll av en av killarna, den andre är tyst och ser sur ut. Sen frågar hon dem att det då betyder att de inte brukar "spela på varandras köttflöjtar" (vill inte vara så vulgär här på min oskyldiga lilla blogg), och killarna svarar då inte helt otippat nej. Tjejen kontrar med att hon själv gillar att "jamma" så att säga vilket gör att killarna lyser upp och frågar tjejen om hon inte kan ringa dit en väninna så de kan ha en liten 4-manna dejt. Tjejen kontrar med "But don't you like 3some?" Killarna blir alldeles till sig och säger att "No, thats fine to".

Tjejen ber sedan om att få bli ursäktad och gå på toaletten för hon visst hade "gått igång rejält" på snacket. Killarna säger "Sure, do that". Tjejen reser sig upp och kör en SILLYWALK!! Killarna får lite småpanik och drar från bordet. När tjejen kommer tillbaka står killarna i baren och hon försöker ropa dit dom "Hello??? Antonio??" Killarna känner sig tvungna att gå tillbaka till bordet men ger tjejen en RÅDISS den här gången. "No we'll stay here i think.." Tjejen säger "AWww, now you make me a bit sad....", reser sig och kör ännu en SILLYWALK och går sin väg. Haha fruktansvärt roligt!


2009-03-16 @ 22:47:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Då var det klarrrt.

Igår var det då Melodifestivalfinal. Jorå. Måste få säga att det var en riktigt bra final, nästan alla bidrag var ju riktigt bra på sitt eget sätt, med undantag från ett par av bidragen. Här nedan utvärderar jag samtliga:

1. Måns (Jens?) Semmelbög. Njae, det här va inte riktigt svinbra. Han står där som en jäkla gymnast som ska splitta och sen låten har man hört 100 gånger förut känns det som. Nipps, det blir...
2 Fia-Lottor i betyg.

2. Caroline af Ugglas. Vikken tjej va? Första gången jag hörde den börja jag gråta, då är den värd rätt mycket. Röstade på henne i Andra Chansen för jag ville ha na i final, men tyvärr var jag för snålkärring för att rösta på 3 bidrag igår :) Men hon var riktigt bra, oj så bra! Det blir...
 4 ½ Fia-Lottor till Lilla Ugglan.


3. Agnes Beyonce Carlsson. Hon gjorde det riktigt bra men föll liksom bort bland alla andra grymma låtar. Hon ska ha kreeeed för den najsiga gulddressen hon hade på sig, men tyvärr blir det inte mer än...
3 stycken Fialottor.

4. HEAT. OHH så najs det här är! Jag älskar 1000 Miles, jag älskar den tröjlösa trummisen men jag har lite svårt för den pigga igelkottasångaren. Han är liiiite för oball för låten och övriga i bandet, men det kanske är lite charmen i det hela också, jag vet inte. Vill bara ryka fram med en svart eyeliner och en borste så kunde man styra upp karl lite. Men som sagt, låten är grym och det är drag på scen a la bama så det blir...
 4 ½ Fia-Lottor till Kotten.

5. Emilia.  Gullig låt och den svänger men det är absolut inte den starkaste i fältet, plus att hennes röst är lite skum på något sätt, men aja, helt ok är den och därför blir det...
 3 Fia-Lottor till Millan.

6. Alcasar. OJ oj, det här gillade jag! Vilket drag, vilken dans, vilken show va?? :D Det här var helt klart värt 4 kronor på min nästkommande mobilräkning. Gillade knock on wood- trummorna som gjorde den extra tung och svängig. DiscoDänga som jag hoppades skulle vinna..
 5 Söta små Fia-Lottor!!

7. Sarah Dawn Finer. Det här gillade jag också massor. Fick hud som en ful jäkla gås när hon hissades upp i sticket på låten, ååå jäklar vad bra bröstkvinnan sjunger! Jag tror inte det är pattarna som egentligen är sådär svinstora utan det är lungorna! Ljuvligt och den bästa balladen som varit med i festivalen på länge länge länge. Ringde en gång på na! Go sarah!
 5 Patt-Fior till Saris!!!

8. EMD. Grabbarna med käpparna steppade på bra och låten var lite lagom unik och det är ju alltid kul att höra en låt man inte hört förr :) Tycker också det var kul att de skrivit låten själva och inte att det var den där jäkla Gstring som man ser som låtskrivare i var och vartannat bidrag under deltävlingarna. Näe, bra sväng! Det ger...
 4 Fia-Lottor!

9. Sofia. Tjejen sjunger på grekiska och man fattar inte ett shitttt, MEN, låten är riktigt tung i refrängen med trummor, stråkar och hela tjofadderittan vilket gör att jag faktiskt gillade den skarpt. Ingen vinnare, men helt klart ska den ha...
 3 Fia-Lottor...en för det otroligt vackra namnet...
 
10. Molly Sandén. Alltså...jag pallar inte.. Det här var inte bra Molly, sorry. Men det är inte ditt fel, det är rövhålet till låtskrivare som kokar ihop den här sörjan som så lämpligt äckligt heter Så vill stjärnorna. Näej uiii vad den va fånig. "Att jag älskar dig, som du älskar mig blabla" Näe fyfan vikke snicksnack. Bidraget gav mig en sådan jobbig känsla att jag tröståt massor med godis och chips under dessa 3 minuter den spelades...
 1 stackars liten Fia-Lotta.

11. Malena Ernman. Jaha, vinnarlåten alltså. Jag var inte alls positiv när denna gick vidare från deltävlingen men den växte under finalkvällen och jag kan faktiskt tänka mig att det var råballt allt höra den i Globen. Tänk er att alla i Globish sjunger med också, uj uj uj! Näe, det kan nog bli bra det här. Måste säga att jag var glad att denna vann och inte Måns som ledde innan Svenska folkets röster kom in. Johanna, som jag var hos igår och tittade på denna trevliga tillställning med, röstade ju på detta bidrag 2 (eller var det 3??) gånger. Hon sa såhär när det var över "Ja men då kan vi väl säga att det var jag som vann då?" Skrytmajjan vettu! Rånöjd. Iaf...den får bra betyg av mig med, men dock ingen telefonröst igår.
  3 ½ Fia-Lottor. Lite avdrag för att låten är FÖR lik Vincero..


Jaha det var det! Nu får vi se hur det går i maj i Moskva. Lär ju inte vara så svårt att komma på en bättre placering än förra året iaf. Fast risken finns ju att ingen röstar på vår kära Operatant i kvalet, och då blir det ingen Eurovision..Vore ju rätt bajs...


2009-03-15 @ 12:48:47 Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()



BONJOUR.

Hej alla Godiskörvar!
Idag var en lång dag i skolan igen. Vi gjorde våran user-studie på vårat Interaktiva Dansgolv, vilket var kul och gick väldigt bra! Sen var det också Årets Systemvetardag på våran skola idag, vilket innebär att det kommer massa företag och smäller upp montrar och berättar om sina företag och vilken ingång som student man har. Det var spännande, nervöst och efter ett tag tröttsamt att gå runt och lyssna på de människor som stod i montrarna som inte förstod att man kanske måste anpassa kommunikationen beroende på vem man pratar med och vad den personen studerar. Vissa drog 10 verser om finans vilket jag absolut inte är intresserad eller har pluggat :) Man stod där och nickade och nickade, sen tackade man för sig och pep vidare till nästa Tomte som pratade om allt om ingenting. Dock var det några företag som verkligen verkade spännande och man kan ju hoppas att man gav ett hyfsat intryck. Fick lämna lite Cv och ska även ringa och skicka per mail. Jag är lite rädder, men efter idag så blev jag faktiskt lite sugen på att börja jobba. Är trött på att va pankbank.

Nu blire lite vila i sköna fotöljen här, mina knän tar kål på mig! Jag vet inte vad det är, men nåt knas är det. Det liksom "ilar" ovanför och under knäskålen när jag sitter med benen i 90 graders vinkel. Bussresorna till och från skolan är ju snudd på olidliga då jag bara vill ta en såg och kapa av skiten! Och nu när jag sitter här i fotöljen måste jag halvligga ut på golvet för jag måste sträcka ut benen... :S Vad är fel? Vet någon?? Är så trött på dom här jäkla spirorna man äger. Är det inte infammerade benhinnor, så är det inflammerade vader. Och nu är det knäna också?? Får önska mig nya i julklapp..

Nu avslutade jag inlägget väldi negativt och det kändes inget bra.. måste avsluta med något annat. Hm.. Jo!! Nästa lördag börjar Robinson!! :D Hejtå!


2009-03-11 @ 18:47:31 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Maaaaaaaaat.

Efter en toklång dag i skolan, 9-17, vilket betyder att jag gick upp 6.30 i morse, vilket betyder att jag var helt död då och är helt död nu. Tog tuben till Näckrosen på dirren efter sista föreläsningen var slut och fick åka med Fröken Wennstam ut till Snorrtan där vi gjorde ett snabbt stopp i lyan, jag drog på mig träningskläder och sen pep vi iväg till bollen. Nu är jag äntligen hemma i stora huset nu...JA just det, har glömt berätta att jag är kattvakt denna och nästa vecka! Jag, Zindy och Viktor kilar stadigt i hela 15 dagar! Hur gött som helst. En annan fördel med att bo hemma hos mamma å pappa är ju att kylen och frysen alltid är full :) Jag har nu precis styrt upp dagen middag och morgondagens matlåda: Pasta A La Banana. Denna underbara rätt består av:
* Blomsallad??
* Paprika
* Strimlad kassler
* Soltorkade tomater
* och sånna pastagrejer, typ ravioli med basilika i.
Sen slänger man på lite citronolja, salt och peppar och om man har (vilket mor och far inte har) nåe grekisk salladskrydda.

C'est trés BONNE!


Detta ska jag bjucka Karl-Jan på när han kommer och kikar melodifestivalen med mig på lördag...


2009-03-09 @ 21:23:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



En rejäl lugg.


2009-03-07 @ 23:46:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Nöjd.

Hej där!
Idag har varit en bra dag. Jag har varit i Haninge och spelat träningsmatch med Roslagsbro, vilket gick hela vägen hem, blev vinst med 4-1! Svinaberah! Jag åkte med Frasse i sin lilla fräna kärra tillsammans med Flizan och Andrea. Vid avfarten mot Bergshamra efter Danderyd virrade vi bort oss och körde rakt fram istället..."Hur fan gör vi nu då?", sa jag. "ÄH vi tar en annan väg!" Sa Frans. Vi åkte valhallavägen fram och bestämde oss för att svänga mot Djurgården vid dess slut. "jaha??? Nu då?" Inte en jäkla aning!! Vilka Lantisar va! Jag ringde min Faster som kan Stan ut och innan. Däremot blev det en aning komplicerat för mig att förstå hur vi skulle åka eftersom det ända hon angav var gator. Jag kan ju för fan typ en gata i stan, vilken jag redan nämnt, Valhallavägen. Jag åker tunnelbana, och om jag väl går, tänker jag inte på vilken gata det är jag stampar på...

Sveavägen var en återkommande gata som min faster nämnde och som vi försökte hitta. Det gick inge vidare. Det ända jag i princip kunde ta till mig av samtalet och coachningen var att vi skulle till Södermalm, genom någon jävvla tunnel och då skulle vi komma ut på vägen...ja va hette den nu då? Nej du ser, bortblåst! Efter en stunds förvirring på diverse gator och torg kom vi till Södermalm, men vi lyckades komma under tunneln, så vi åkte tillbaka över bron, hamnade inne i centrum igen, HITTADE Sveavägen :D och kunde då navigera oss till rätt väg som tog oss över bron, in och igenom tunneln och ut på den där vägen...hmm...näe det står fortfarande still. Därifrån klarade vi oss bra, kanske var det för att det i princip bara var 2 svängar kvar på vår resa till Idrottsplatsen :D

Som tur var blev vi faktiskt otroligt nog inte sena eftersom den andra skaran av bilar också hade virrat runt bland olika fotbollsplaner vilket gjorde att vi anlände vid slutdestinationens parkering nästan precis samtidigt. Trots förvirring, förtvivlan och stress så var stämningen i bilen på topp under hela resans gång. Vi var duktiga.



Kvällen har gått åt till att kika Andra chansen/Melodifestivalen. Och jag var till och med så engagerad att jag röstade 2 ggr! En röst fick Sara dawn finest för hon sjunger så bra och balladen va PAMP.

En röst fick Carolina af Ugglas för hon är ball och låten berörande som fan.

Jag är svinnöjd för båda dessa ovan var de 2 bidrag som tog sig till final. Nu sitter säkert jättemånga och tycker jag är nerd, men det skiter jag i :) precis som Ugglan struntar i att det är lågt att be.

Ja alltså snälla, snälla, snälla, snälla.
Jag lyssnar snälla, snälla, snälla
Ja, jag vet att det är lågt att be
men jag skiter i det.

Jag gillarenn!!
Nu ska jag kika Patrik 1,5 på dattan! Kör försiktigt!

PS. Pepps är faktiskt inte tjock. Bara full av godhet.


2009-03-07 @ 23:30:38 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Dröm.

Han blir nog jagad, eller vad tror ni?? :)


2009-03-05 @ 22:28:32 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()



P.Fia

Ja kära vänner, han har slagit till igen. Iraniern i min projektgrupp i skolan...som kallade mig för Lady Fia, fortsätter att överraska. Igår fick alla gruppmedlemmar ett mail igen, där han skrivit vad vi hade gjort under dagen (kontrollfreak!!), precis som att vi inte själva visste det men aaa visst, han får väl hålla på då. I mailet kunde man läsa följande:
Today me, Åsa, Marcus, Jelena and Princess Fia read some articles blablabla". Whippss så gick man från att vara en hovdam till prinsessa :D Han är helt otrolig den här snubben. Han sa även till Åsa när hon satt och skrev vid sin nya asschyssta Mac..."Oh it's so sexy". Han har inte riktigt någon fingertoppsskänsla det kan man iaf konstatera..och hör och häpna, det jag delar med mig av här på bloggen är bara en liten fis i havet om man jämför med allt konstigt han hinner säga och göra på en dag.

Bilden nedan är inte han. Skulle kunna vara, men det är det inte. Det här är bara en muppi bild. Tyckte det passade dagens innehåll.



Ska hoppa ner i bingen rätt snart tror jag. Har varit ute och sparkat boll i Robro, på en härligt mjuk och krämig grusplan. Dock föredrar jag självklart mjuk och krämig framför en stenhård och ond Grindplan här i Norrtälje. I helgen blir det match med Broarna mot Haninge borta. Ska bli spännande och se om man pallar trycket..Be en bön för mig!


Höööörs öööh!


2009-03-05 @ 22:15:48 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Maten.

Nu när man fått studiepiinjar så kan man lyxa till det en eller två dagar med lite god middag. Idag blidde det en sallad bestående av följande:
* Sallad
* Tomat
* Avocado
* Mozarella
* Pharmaskinka

MMMmmmmm var ruskigt gott!


Upplägget var väl dock inte det snyggaste, men fina färger iaf :)
Nu ska jag sparka boll. Tja!


2009-03-02 @ 17:57:23 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



JEDI KID

Min nya idol...Kolla in här, först kör han lite träning:



Sen är det dags för den stora fighten:



UNDERBART!


2009-03-01 @ 17:13:54 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()