Dröm-klipp.

Det var en gång en kille som hette Pontus Karlebo (alias PK) som var på midsommarfest hemma herrskapet Lilje. Efter ett x-antal huttar är det dags för lek och stoj i den liljeanska trädgården på baksidan av huset. Dansk fylla är det som skall genomföras och hela herrskapet ställer upp sig på led i två olika lag. PK, först i det ena.

Start!

PK springer lagom stabilt fram till pinnen som skall sättas emot pannan och sedan varvas 5 ggr. PK glömmer resa pinnen och börjar snurra utan. Med hjälp av en ej namngiven vän

"-Neeer PK Neeer!!"

inser han sitt misstag och reser pinnen på direkten. Efter 5 varv är det dags att springa tillbaka till ledet. Pga det lilla missödet med den oresta pinnen ligger PKs lag lite efter vilket gör att på vägen tillbaka till ledet (PK i en otrolig obalans efter de snabba varven), möter han det andra lagets andra sprinter: En nätt jänta på kanske 50 kg. PK dundrar rätt in i na!! Men gentleman som han är varnar han självklart damen innan kollision (cirka 0,00001 sekunder innan)...

- "SE UPPPPPPPP!!!!"

KRASH!

Kompis springer fram till PK (jäntan ignorerad??)

"-Gick det bra eller???"

Jäntan reser sig, slår till stackars snurriga PK och fortsätter sin påbörjade sprint framåt. PK och kompis blir kvar i lekbanan. När jäntan gjort klart sina fem varv och är på väg tillbaka till ledet igen (äntligen) händer...ja gissa? Jo! Tok-kloten igen :) och får med sig kompis+PK i fallet.

Förbaskat roligt klipp första 40 sek. Kan kika om och om igen i ett år.... "SE UPP!!!!" 



"Det smäller överallt!" :)


2009-07-16 @ 00:08:57 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()



Salve.

Jaha..har startat upp dagen här på psyk (sommarjobb, inte inlagd) med att äta en liten macka och prinsesstårta :) jaa och så har jag städat lite förstås. Jag är en seriös aktör, det vet ni alla. Snart är det dags att gå med porren till sjukan och diverse andra destinationer i norrtälje stada. Får be en liten bön att det inte ska börja regna. Kikar ut genom fönstret här och det ser bra dystert ut..får kanske slå till på 2.. Hejsan på en stund!


2009-07-14 @ 11:00:31 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Nä.

Nu såg jag att det inte alls va någon båt med på bilden :) Jag ljög.

Å nej Saris, är långt ifrån ledig utan jag jobbar (jobbade) när jag skrev, men bilden var från förr så att säga. Jag saknar dig förresten..Viktor också *mjaiuuo*.


En Fluffi Banana (Lite Uffe Löfberg Style på dig här faktiskt)


2009-07-13 @ 16:50:35 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Bild testing

 

Langar upp lite klippa, vatten, båt och heta tår på samma gång :)


2009-07-13 @ 10:49:53 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Test

Testar blogga från mobilen..verkar funka?


2009-07-13 @ 10:45:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Skith.

Ååå så dumt.

JC ska lägga ner verksamheten och rear ut ALLT i butiken. Man glider in vid 12 och hittar 2 galet najsiga jackor. En för 1749 kr och en annan för 1849 kr. Båda skulle nu kosta 400 kr styck. Det var ju hur grymt som helst! Förutom att kön till kassan var 2 mïl fööör lång. Man kunde lugnt säga att det var minst 1 timmes väntan på att få pröjsa..och jag hade surrat med Erik om käka lunch ihop. Här uppstod det då ett problem eftersom Unge Herr Erik är så långt ifrån ledig man kan vara, och har en lunchtid då som är en aning begränsad om'en säger. Det fanns inte en charre att vi hade tid med detta. Där stod jag alltså, med 2 heta kap, och skulle ha mött upp människan för 5 minuter sen. Jag glodde på köfanskapet och kände hatet emot den växa. "Fan vad du är ful" tänkte jag och stirrade på den.. Jag fick helt enkelt lov att hänga tillbaka jackorna och hoppas på att de skulle hänga kvar när jag efter lunchningen tänkte återvända...

Det gjorde dom inte... Besviken, men med en fylld, ballongliknande mage, går jag ut med tåren i ögat från affärn. Synd..tänkte jag. Riktigt synd. Åså svor jag såklart lite också..fan..typ.


2009-07-06 @ 15:41:30 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Mademoiselle Sara.




Underbara Sara.. Lite smådragen här tror jag bestämt.."blabla en ljusshow shhhwiiishsoooooooh" :)


2009-07-01 @ 14:35:17 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()