FIEST.

Nu är lägenheten trimmad och jag ska snart styra upp mitt yttre till denna wonderbara lördagskväll. Gräddfilen är blandad med magiskt Rhode Island-pulver och morötter och gurkorna är skurna i perfekta och mindre vackra stavar. Vid sju/halv åtta tiden kommer det några kära frasseklassekompisar hit och hälsar på mig och jag ska lite senare visa dem vårat kära MobergsBar. Jag hoppas på att Norrtans urinvånare bjuder till lite ikväll och river loss och inte sitter hemma och pillar navelludd och dricker ljummen hallonsaft. Sluta opp me't! Vi ses där uppe!!!



Safar, Sara och Matte!


2009-01-31 @ 17:21:18 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Are you going trick or treating?

Många har säkert sett den här men jag var bara tvungen att lägga upp den också när jag ändå var i farten. Tur att alla inte har samma reaktionsförmåga som den här frassen :)


2009-01-30 @ 01:10:56 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



SAW.

Vet inte det är för att jag är väldigt trött nu, men den här var lite rolig :)
Konstigt nog har jag pratat en del om SAW V som jag ännu inte sett, men ska görat så snart som möjligt. Är ju underhållande filmer på sitt sätt, och alla slut har ju hittills varit stört bra så jag hoppas på en bra femma med ett bra slut och en taggning till kommande sexa :) Verkar som att gubben aldri ger sig.
Snubben i videon ska helt klart ha kred för kostymen, riktigt bra :) Ett plus också för trevliga skratt som ekar i korridoren!



...Jag älskar när folk ramlar...


2009-01-30 @ 00:40:51 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Lööv the Net.

Har ju varit lite offline här på bloggen i några dagar som ni kanske tydligt märkt och om inte så har ju Fröken Karlebo vänligt förtydligat det i diverse kommentarer här på sidan. Faktum är att detta inlägg borde ha publicerats redan vid tolsnåret denna dag...

Jo, för när jag under lunchrasten tog mig tid för att skriva några rader, samtidigt som jag åt en micro värmd två femtedels  grandiosa pizzafrasse som förresten var långt ifrån spänstig och spröd, men smakade hyfsat gott ändå...(lång mening nu) DÅ blev det såklart någe vajsing med linan så det jag skrivit (som faktiskt var rätt mycket) försvann i spacet när jag tryckte på "spara och publicera". Svinpissed som ni säkert förstår att jag blev, reste jag mig upp, stampade foten i stengolvet (inte hårt utan lagom hårt och lite diskret med tanke på att det satt 10 indier runt omkring mig) och mumlade något i stil med: -  Nämen! Vad trist att nätet pajjar precis när jag tryckter på musknappen..det var väl för rackigt va?"

Nu väl hemma igen, där nätet är troget och iaf följer 8 av Guds tio budord, så ger jag det här en ny chans :)
Jag har egentligen inte så mycket att berätta.. Ikväll ska det sparkas boll igen och efter ska jag bjuda tjejerna på fika, det blir kanelbulls och choklaballs. Smarre va!


Har ingen aning om folk lyssnar på låtarna jag lägger upp men..här iaf en bra bit!

Band Of Horses - No One's Gonna Love You

SALUT!


2009-01-28 @ 16:17:18 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()



Bugg.

Idag är det fredag och imorn är det lördag. Då ska jag upp med några vänner på Mobergs och köra styrdans! Mycket nöje! Jag ser faktiskt fram emot detta lilla event. Var längesen man hörde annan musik än SWOSCH DUNK BANG KRASCH DUNK YOH BANG DANKADUNK BITCH ute :) Bandet som ska lira heter visst Zlips (oh så hett!) och var visst med och tävlade i dansbandskampen...Kändisar i Norrtan, OMG jag kissar på mig! :)

Nejmen såhär är det. Jag ska väl kanske förklara mitt uppförande lite. Jag har faktiskt seriöst funderat här ett tag på om jag ska gå en buggkurs. Jonas/Jonte/Jonne/shhh...hd/lommedal har varit på mig och tyckt att jag ska medverka, så vi får se. Det verkar vara ett helt gäng med ivriga unga vuxna som ska gå på denna kurs, så vem vet, det kanske blir skoj? Jag ska iaf imorgon då testa vingarna lite så får vi se hur sugen man blir..Om man dribblar bort sig totalt kanske det får vara :) 

Kika in den här gamla video-frassen! Hyfsat lämplig för helgens tema.


2009-01-23 @ 12:11:03 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()



Pippi.

Har precis kommit hem från en heldag i skolan. Har varit på två föreläsningar som hållits av Professor Höök..måste helt klart vara den bästa föreläsaren jag haft i Kista. Eftersom jag för tillfället har lite sömnproblem var jag dock rackigt trött så under eftermiddagsföreläsningen hamna jag i en svacka på kanske tio min när jag ägnade mig åt annat...nämligen detta:



Tänk vad kul man kan ha med ett kolapapper? :)


2009-01-22 @ 18:32:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Skimmra!


Fia med en touch of guld.


2009-01-21 @ 14:28:00 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()



Klipp.

Man är ju för bra va. Igår drog jag en ride inne i Kista Galleria innan föreläsningen. Det var ju rea och jag tänkte att någon grej som passade mig skulle väl kanske finnas kvar någonstans..och visst gjorde det det!
Jag köpte grejer till ett värde av 1950 spänn, men betalade endast 630 bagis! WIhOooO! Sicket flyt!

Efter förleläsningen åkte jag en pyttpackad buss hem och gick direkt till Jonasi där även Ulle var. Ulle som oftast befinner sig utomlands och jobbar på något hotell/bar tog sig lite tid med sina gamla godingar från barnsbenatiden nu när hon är på hembesök i landet/byn. Hon berättade om ett brev hon har hemma som jag skickat till henne någon gång under ett sommarlov i lågstadiet då hon ofta befann sig uppe i Leksand hos släktingar. Förhoppningsvis är det 1an om jag tänker på hur jag formulerat mig i inledningen av brevet...:

"Hej Ulrika. Jag kan inte adressen till där du är, så jag skriver till ditt hus. Jag saknar dig så mycket att jag gråter om nätterna!"

Okej...
Det här skrattade vi väldi gott åt i ett x-antal minuter. Ulle bodde ju 2 hus ifrån mig. Så jag antar att jag gick till brevlådorna och bara damp ner brevet i "hennes hus" låda :) Ulle berättade även att jag alltid brukade lägga med brevpapper (ofta med hästar på) så hon kunde skriva tillbaka eftersom hon inte hade något eget brevpapper. Man va väl för go!

Efter den trevliga kvällen pilade jag hem, satte mig i den nya bigga soffan som flyttat in, slog på dattan, slog på tvn och tryckte i mig några winnerbrodds (choklabollar a la Rudolf). Förhoppningsvis kommer jag i mina fyndköp idag med :)


2009-01-21 @ 13:54:58 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Kuligt.

Vilket schönt skrajj-ljud!


2009-01-18 @ 20:40:02 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()



Hon ramlar omkull igen.

Kvällen igår var rolig. Vi var hos Ingrid och åt stark mat och drack starka drycker (vissa mer än andra). När vi sedan ska ta oss in från Sumpan till Centrum sätter sig jag, Sara och Gabby i en taxi och tutar iväg. Tjejerna sa åt taximann att släppa av oss vid Riche vid Birger Jarlsgatan. Väl framme och när vi ska pipa över vägen till andra sidan och gå mot SoapBar där de andra tjejerna väntade händer det en onödigt rolig sak..Sara, i täten säger något i stil med "Sccchynda öveär nuö!" (eftersom det kommer är en bil på väg emot oss) MEN det kära Sara (som går 2 meter framför mig) otroligt nog inte ser, är den, ja kanske 2 dm?, höga refug som delar körfälten... Med sina 10cm höga klackar snubblar hon på detta hinder och klotar/rasar/brakar med huvudet före ner mitt på/i vägen!! Jag som gick precis bakom kvinnan kan inte riktigt med ord beskriva bilden av fallet som fortfarande sitter kvar på näthinnan..men jag ska försöka: Hon såg ut som en överkörd platt jäkla groda! Benen va helt böjda med knäna skrapandes i vägen och armarna vet jag inte vart de var?? De användes inte till att dämpa fallet iallafall eftersom Sara skrapade högerkinden i asfalten och knäckte nacken. 

Jag är nog inte ensam om att man oftast inte kan hålla sig för skratt om någon gör illa sig på ett knasigt sätt. Detta såg extremt konstigt ut och jag började ju självklart tokgarva. Samtidigt som jag gör detta viftar jag även med mina vita vantar åt bilen som åker rakt emot Fröken Groda och på samma gång springer jag fram och tar tag i människan/animalet som jämrar sig och hjälper henne upp och till trottoaren..

Jag tror jag skrattade i minst en halvtimme efter oledolyckan varit framme. Och något jag fortfarande inte fattar är hur Saras strumpbyxor inte hade en jäkla skråma, trots att hennes knän i praktiskt taget hånglat med herr asfalt...??? Skrapsår hade hon ju på knäna, det såg vi när strumpbyxorna senare på natten åkte av innan läggdags. Spår/sår från fallet fanns att hitta på som nämnts tidigare höger kind och knän, men även höger axel samt var ena skon också en aning tilltuffsad och i chocktillstånd. Som tur var kunde Sara fortsätta kvällen och vi bagav oss efter en liten vilostund på trottoaren till Soap för att dansa av oss diverse bekymmer och smärtor.

Vilken kväll!

Kanske ska skriva att idag mår Sara/Grodan/Klotet och samtliga kroppsdelar samt accessoarer bra och lever ett normalt, friskt och sunt liv.


Klotet och Fia hockar upp med ragget från i onsdags IGEN :D

Salut!!


2009-01-18 @ 19:39:19 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()



Lööördag.

Har precis kommit hem från en tur nere på bynn. Skulle fixa en liten prelle till Ingrid som jag ska hälsa på ikväll tillsammans med Sara och några andra damer. Hon har nämligen fyllt år och vi ska dit och fira henne litt. Klockan är nu halv tre och eftersom det tar 102 år för mitt barr att torka efter dusch så är det lika bra att skutta in med en gång..

En liten Ingrii!

Tjoah nu ska ja gå på toah!


2009-01-17 @ 14:45:49 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Eilert-time!

Idag, fredagen den 16e januari smäller det till i Grind det vill jag lova! Året 09 kommer inte bli lika slött, grått, kletigt och trist, utan nu är det dags för syskonparen Löfberg och Ljungehed och styra upp och se till att synas och höras innan klockan slår 2010. Vi har stora planer för året det är en sak som är säkert. En vårkonsert, sommarlir på hak och sen självklart en julkonsert. Ikväll har vi alltså gruppråd och ska snacka strategi, uppställning, låtval, scenkläder och allt annat som hör till. Kommer bli en hel del trallande också. Förhoppningsvis uppskattar Lindas grannar fyrstämmig sång mer än techno/trance musik som mina kära grannar spelar dygnet jävla runt. Vissa människor måste vara bra hjärndöa? Om inte, så är iallafall mina grannar på god väg att bli det.

Ser fram emot kvällen a lot. Jag kanske ska nämna att vi heter Eilert? Vi heter Eilert. Och inte för att skryta, verka märkvärdig eller något sånt men, vi är rätt bra faktiskt. Det säger våra mammor iallafall.. ;)


EiLERT minus fia.



Hejsan!


2009-01-16 @ 14:20:17 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()



Hulk.

Jaha, igår var vi alltså samlade ett gäng från gamla klassen. Somliga jobbar, andra pluggar, och vissa gör både ock samtidigt. Vi samlades på ett barhak som heter Grappa på St Eriksplan, vilket var ett fint ställe, med tyvärr med icke så studentprisvänliga priser. Lite finare - lite bättre, var det någon som sa... Säkert Matte eller Grass, som båda även slog till på varsin pizza för cirka 140 bagis. Alltså dubbelt så mycket en pizza i vanliga fall brukar kosta och vad jag såg var det absolut inga extra tillsatser på denna. Det skulle vara om den var bakad med extra mycket kärlek..eller hat, vem vet?

Några frassar gick efter en stund hem, några andra tappra själar, en utav dem såklart jeg, drog oss vidare till SoapBar där vi tomta loss tillsammans med några lationos. Mycket nöje. Efter discodansen fortsatte festen på Max, önskad av Herr Boll och Wow-Jocke, där vi matade varandra med burgers och diverse frityrligheter. När alla var mätta och belåtna och hade väntat i en halvtimme på att Bollen skulle tryck in sitt meal i sin segatuggade trut, kunde vi kila till Jockes bil som tog oss trötta men mätta töser till hemmet på Fridhemsplan. Festen var slut...


Imorse när jag vaknade kände jag mig lite seg, Sara däremot..hon va sänkt! Jag reste mig från min favoritsovsoffa, dresserade mig och flydde de 25km2 som ekade hulk hyfsat snabbt och tog mig hem till byn igen...



Mitt ragg för kvällen...en genomklok och lagom tjock dam i sina bästa år.


Goa Fröken Sara, som bland annat var inblandad i kvällens 3 av 3 "spilla-ut-ett-helt-glas-med-öl-tillfällen".  2 av fallen nekar hon till brott.


2009-01-15 @ 21:14:34 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Örr ur i knön.

Jaha då var det snart dags igen. Ännu ett Styrelsemöte går av stapeln ikväll 18.30 och jag är så oooootroligt oladdad. Seriös aktör som man är kommer jag närvara, men som så många andra gånger, eftersom jag har 0 rutin och erfarenhet av sånt härnt arbete, kommer jag vara en god lyssnare men en rätt så tyst talare. Jag intalar mig själv att jag varje gång lär mig något, och jag hoppas jag har rätt. Förra gången fick jag till exempel föra protokoll, väldigt ärofyllt. Måste faktiskt rulla iväg här nu så jag inte blir sen.

Här kan ni få njuta av allas våran Björn Tjaffs när han trallar och tjabblar bort texten inför hela Europa.

Röppni fälls, örr ur i knön, och gniblisaa, på kvääällen :)


2009-01-13 @ 18:12:45 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Old times.

Jaha, nu är snart mitt lov slut. Nit!
Ikväll ska jag för första gången på flera veckor sparka bollen igen, ska bli dunderkul! Inte bra det här, låg nergrävd i sängen i 2 veckor och det känns som att hälften av musklerna man ägde innan har rymt och är på fri fot. Får se hur mycket man orkar med ikväll, är lite nervös att man ska va kanotslut efter en kvart typ :S ..Det är tur att man har vilja, då håller jag nog iaf ut en halvtimme.. :)

Här bjuder jag på en goding från 06, härlig bit! Njyyt!


Two Gallants - Steady Rollin'

I come from the old time baby, to late for you to save me..


2009-01-12 @ 15:23:33 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Fii lirar Wii.

Man kanske skulle bli Bowlingproffs? Har nämligen märkt att man har en del skills inom området. Hela kvällen gick igår åt att spela Wii och kolla på Grammisgalan hemma hos Jonas. Något jag också märkt är att jag helt klart måste börja träna upp mina slö- slapp och likgiltiga armar för shitt vilken träningsvärk(?) jag har idag!! :S Eller så kanske det räcker med att fortsätta spela Wii några gånger i veckan.. Viktigt att tänka på då är ju självklart att man byter arm frekvent så man bibehåller en normal och framförallt hyfsat jämn kroppsform. Man vill ju inte se snesnurrad ut.

Här nedan är en video från igår..vi skrattade så vi nästan grät när vi tittade på hur vi såg ut när vi spelade. Jonas såg ut som han skulle släppa en skit varje gång han swinga bowlingklotet, och jag vette fan vad jag gör? Här håller jag på att träna mig till bowlingproffs i något träningsprogram som fanns i spelet..som ni kanske ser är det en hel del skruvning som försigår...
OBS! Tyvärr filmades detta från fel sida på mobilen och jag fattar inte hur man gör för att vrida videobilden 90 grader, sorry! Ni får vicka på les kolas helt enkelt.


Fia bowlar en helt vanlig onsdagskväll.


2009-01-08 @ 16:38:58 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()



Semlah.

Semlor! Jag älskarom! Åt min första 09semla igår och det var bra nära att jag slog till på en idag också men pengarna fick gå till dasspapper och ett nytt lysrör till köket. Jag har nämligen utövat extreme cooking under en tid då jag inte sett något annat än svart i köket mitt och man liksom hackat på känsla. Nu känns det mer stabilt och det är Tott, Vickevire och resten av grabbarna på tassarna nog väldi glada över.

Den här låten nedan har jag poppat glatt i några dagar nu. Det kluriga är att musiken gör den pigg, men om man lyssnar på texten så är det ju en förtvivlad man som verkar vara kär i en riktigt pittbrud..

Why do you build me up (Build me up)
Buttercup baby just to
let me down (Let me down)
And mess me around
And then worst of all (Worst of all)
You never call baby
When you say you will (Say you will)
But I love you still
I need you (I need you)
More than anyone darlin'
You know that I have from the start

So build me up (Build me up)
Buttercup
Don't break my heart
 

Om man bara läser texten så skulle man kunna tro att det är en riktigt dyster heartbroken sång, men ickenicke! Den är dunderpepp och man trallar gladerligen med på körstroferna och känner sig typ lycklig?? Varför?? Hon ringer ju för fan inte fast hon lovat? Vad äre för shitstyle? Knepph! Näe, det är något knas med den här låten.. Men jag gillar väl knas antar jag..för låten är ju, som sagt, wonderbar :)


The Foundations - Build me up Buttercup

PS. Buttercup betyder förresten inte smörkopp, som Segerman trodde, utan faktiskt Smörblomma...vi kollade wiki :)


2009-01-06 @ 21:33:48 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Hossszzzt.

Ska den här hostan aldrig ge sig? Jag är sönderhostad...
Jag har fått en ny vän..Spotify heter han. Vilken kille säger jag bara!! I flera timmar igår satt jag och lyssnade på gammal musik, åå Jesus vad härligt! :D Den här låten nedan va en absolut favorit 93. Den var med på Absolute Music 16-skivan som familjen Löfberg/Ländin ägde ett exemplar av. Jag, Ulle och Sandra rocka järnet hemma i Svanbergahuset inne på köksgolve och volymen var skruvad upp till "riktigt förbannat jäkla högt" på farsans stereo. Vi var så jäkla grymma...tyckte vi...då...också :D och vi hade magiskt simsallabimm KEWL!


Freddy Mercury - Living on my own


2009-01-05 @ 13:23:17 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Here Comes The Sun.

Jag börjar se ett ljus i min lilla tunnel efter mer än en vecka av fever, snor, hosta och smärta samt mer än 100 böner om syndernas förlåtelse. Snart är jag ute på gator och torg igen, JIhhaooOooOOOo! Jag saknar människor!!

Här bjuder jag på en liten sing a long idag eftersom jag känner mig bättre. Sing it!


Nina Simone - Here comes the sun


Nu ska jag fortsätta med något jag märkt att jag är väldigt bra på..ligga på soffan, snora, svära och titta på tv..

Helvetet är mitt.
En dikt av en sönderhostad Fia

Mammu Muh
det är bra jäkla buh.
Att ligga här som ett lik
som en ofruktbar stackars tik.
Jag vill dansa, springa, leka
men det är knappt jag orkar steka
ett litet ägg att i mig peta,
ett annat liv jag måste leta..
Kanske jag hittar det snart?
det vore ju för jäkla underbart!
..


2009-01-03 @ 13:38:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Sjukdom.

Tyvärr har dribbla varit frånvarande med sitt skrivande den senaste tiden på grund av jävlig sjukdom. Hon börjar sakta men säkert känna sig bättre, men är ännu inte frisk. Ett besök på Sjukhuset idag em är inbokat och vi får då se om det är mer än bara influensa som har ätit upp hennes kropp eller om det är något annat också. En veckas innanför helvetets portar har nu upplevts och det känns som att det räcker gott och väl. Gode Gud...låt Dribbla bli frisk igen...


2009-01-02 @ 11:50:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()