Oh Boy! What a night!

Lördagen va sickt rolig go vänner! Sara trillade in vid halv sju tiden och lånade duschen lite snabbt. Jag bjöd na på syrrans vegetariska lasagne som både gick hem och tillbaka till Gå hos kära Sara. Precis när vi ska resa oss från köksborde så ser vi Safar promenerandes nedanför oss. Vi bankar på fönstret och vinkar och han viker av och entrar porten. Han langar upp virrepinneflarran, ber om ett glas, häller upp en skvätt och blandar med cola. Sara blandar en drink med barracuda-sprit och sprite och själv öppnar man en hederlig gammal Öhlfrasse. Efter en liten tid så kommer de andra tre grabbarna fram till dörren och festen börjar på riktigt! Allt eftersom tiden tickade och glas efter glas tömdes så tog Bollander fram le Mintu-bottle! Det var dags för lajj! Fuck-leken närmare bestämt. En rolig lek, säkert egenkomponerad av herr Bollander, där man döpte sig själv till X+fuck. Startfältet såg ut såhär:

1. Jag: Food-fuck(rart)
2. Bollander: Bitch-fuck(typiskt)
3. Jocke: Dwarf-fuck(okej?)
4. Matte: Mother-fuck(såklart)
5. Safar: Ass-fuck(hade trott på fist, men han tog ass)
6. Sara: Titt-fuck.(ja why not?)

Själva ramsan man skulle säga var följande:
"Mitt namn-fuck, no fuck, is better than a den du skickar tills namn-fuck"
Samtidigt skulle man bestämma tempo och först klappa båda händerna och sen klappa låren om och om igen i takt till orden.
Alltså, låt oss säga att jag ska skicka vidare till Sara..resultatet blir följande:
Food-fuck, no fuck, is better than a Titt-fuck! Och snabbt som fan ska man klappa så mottagaren, i detta fall Sara, blir så stressad som möjligt för hon måste ju svara direkt med samma ramsa...osv osv.

Kan berätta att de som sög mest på leken var Mr Ass-fuck och Miss Titty-fuck som fick dra i sig massor med mintu i små söta tomte-glögg-glas :)

När klockan kändes lagom gick vi upp till Mobergs och dansade loss på lilla dansgolve helt solo eftersom det inte kommit så mkt folk än. Drinkar serverades, bland annat en med sprit och bubbelvatten, jag trodde det bara var vatten, så ja surpla ju i mig den på nolltid, härligt härligt men farligt farligt. Efter tre timmars dansande skulle vi valsa hem igen. Sara fick offra sina stövlar till mig då jag tagit av mina doser och gick i strumporna..fick lite skäll men ett par större och lägre skor...Sara fick ett par för små boots och grusiga stövlar att ta på sig dagen efter... :)

Något som även bjöds på dagen efter var en rejäl baksmälla..samt skrubbsår på händer och ett stort blåmärke på ryggen efter att Matte sopa undan benen för mig av någon konstig anledning utanför Mobergs på vägen hem. Jag for rätt ner i backen och så även han, fast eftersom han hade tagit sats så rullade han några varv också. Jäkla fyllegypphe!

Iaf...Tack kära vänner för en otroligt rolig kväll! Det var väldi kul att ni kom ut och hälsade på mig här på landsbyggden :)
Klem Klem!


2009-02-02 @ 16:34:45 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback