Lurdag.

Lördag idag. Igår var det fredag. Då hade syrran och hennes bf och en annan kille födelsedasfest på GIH, gymnastik och idrottshögskolan närmare bestämt. Alla tre frassar går i samma klass och därför bestod 80% av själva festskaran av elever från skolan. Sen var det några själar från Norrköping där Richard är ifrån, samt 3 friska Norrtäljebybor, nämligen Ida, Jag och Göran. Alla festprissar samlades kl 18 i en av gymnastiksalar på GIH ombytta och klara för att utöva något form av tävlingsmoment. Till våran surprise (iaf för oss från Snorrtan) skulle tävlingarna utföras sittandes i en rullstol (hjälp!). Skaran delades in i 6 lag, nu gällde det att inte göra bort sig, ångest började gro i växthuset.
Tävlingsmoment 1:
Någon form av stafett?


Jag var alltså i Lag1 och började därför på grön kona 1. Sen väl framme vid den upp och ner vända plinten skulle man ta upp kulpåsarna och kasta dem i plinten (var längre avstånd än vad bilden visualiserar). Självklart var jag så stressad eller bara rent ut sagt sopig för jag missade 3 st av påsarna, vilket betydde 3 straffvarv runt de gula konerna i mitten :S Sen tillbaka till 3e röda konan, runda den, och sen spurta ner till laget bah! Helt slut var man när man kört sin gång. Trodde att vi skulle lämna rullstolarna efter detta moment, men NEJ, ICKE! Nu var det dags för idioten!! På rullstolen skulle man runda 5 (!) stycken koner uppstakade på rad. Alltså när man har kört idioten med fotbollen har man kanske kört med 3-4 koner, men nejnej, Sandra & Co de drar till med 5! Aja, det var bara att pumpa på helt enkelt. Sjukt jobbigt. Sjukt.

Sista tvälingsmomentet inkluderade självklart också rullstolsjäveln. Rullstolsbasket stod på tur! Var otroligt svårt, men kulijul. Sen vare dusch, bastu, dusch, dressering och sen FIEST!

Vaknar lördag morgon...hela partiet runt skuldrorna, axlarna och underarmarna är helt PAJJAS. Haha fyfasen vad ont det gör! Har även samtalet med Göran och Ida idag som också hade samma symptom. Ska citera Göran här: "Jag tror aldrig jag haft sån träningsvrk i ryggen och armarna förut. Funderade på att ta en liten vagn att dra skolväskan på imorse :) ".  Typsikt Göran också att åka till skolan en lördag..

Nu ska jag äta middag med Pappan min som blivit ombedd att lämna huset för moren ska ha förgalejj med några väninnor för att senare bege sig upp på oket på DISCOKVÄLL :D

HejHEJhejsan!


2009-02-28 @ 17:40:23 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()



Tröttmössa.

Shhajse vad jag e slut! Fotbollsträningen ute i robro tog kål på mig, men det va rart när det va klart!
Fick precis som förra torsdagen svinbråttom från skolan så jag skulle hinna med bilen mot landsbyggden som skulle ge sig av 17.50 i vanlig ordning. Eftersom man vet innan man åker ut att det kommer bli väldi jobbigt så måste man ju såklart peta i sig någon form av mat som bifogar energi innan. Det hinner jag ju inte göra på 15 min liksom.. har ju inte den framförhållningen att jag hade något smarrigt väntades i kylen hemma direkt. Då drar man till med nödlösningar! Idag hoppa jag av 76an vid donken och sprang in å köpte en big mac & co, denna lilla måltid svullstade jag i mig under raska steg hem mot lyan. Jag var mätt och belåten lagom i tid 20 meter innan porten. Väl inne i kojjan vare bara att hoppa ur palterna och i shorts och T-tröja. Sen smälldes dörren igen och iväg for jag mot 1 ½ timmes träning som bestod av spring, spark, svett och andnöd.. Härligt!

Nu är jag trött som en jäkla mössa.


Hejtå!


2009-02-26 @ 23:03:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Sneellekhatt.

Den ser bra gla ut va? Värsting-smiiilet é på!


2009-02-25 @ 18:06:10 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Lady Fia.

Har kommit hem från en halvtrög dag i Kista. Håller ju på bland annat med det här grupparbetet tillsammans med Iraniern MohammadAli Hanif jag tidigare nämnt. Idag fick vi övriga gruppmedlemmar reda på lite intressanta saker om denna speciella människa. Han var för det första 81a, alltså 27 bast. Helt sjukt, jag trodde han va 35 typ :S Har ju massor med gråa små hårstrån och luktar gypphe som tysan. Han såg att Markus i gruppen snusade, och frågade "What is that?" haha! Jag va ju genast den första att säga "Try it!" Men det tyckte inte Markus var en bra idé..

Han berättade att han hade en "heavy drinker" till rumskompis här i Sverige som nästan alltid var onykter. Denna person hade tydligen försökt få Hanif berusad på diverse olika alkoholhaltiga drycker, men eftersom Hanif inte gillar minsta lilla smak av alkohol efter den en första och sista fylla som ägde rum i Iran under ungdomens vilda år så har den alkoholiserade rumskompisen inte lyckats. När jag kom hem från skolan och gick in på First Class och skulle kolla mailen så har han självklart, seriös aktör som han är, skrivit en liten resumé av mötet vi haft under dagen:
"Hej hej, We had a nice meeting today. Just to write a brief note about it, Asa, Jelena and Lady Fia will read the extra articles. Me and Marcus will...blabla osv osv"
Haha när tusan blev jag Lady Fia??? Mycket roligt.

Bjuder fettodagen till ära på en svängi bit av Tjejen som pussar på Tjejer :)


Katy Perry - If You Can Afford Me


2009-02-24 @ 17:32:04 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Hoppa.

Galen.. :D


2009-02-22 @ 22:07:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



8+16=24

Igår vare svinkul på fotbollen! Vi var 3 färska vargar som åkte ut till Roslagsbro, nämligen Jag, Mallie och Lilla Agnes. När vi står innan träningen ska börja och Bros Coach säger "Jamen från och med idag så kommer vi köra hårdare på träningen" tittar jag och Malin på varandra och ett litet nervöst leende från båda visas. Haha! Men jobbigt är KEWL! Det var konditionsträning i form av spel 2 mot 2 och sen massa matchande där man inte fick använda målvakt som passningsalternativ vilket gör att spelet blir mycke mer intensivt. När tränarn äntligen blåste av tvåmålsspelet, och man va helt slut, kändes det riktigt skönt...ända tills han säger "Ja, så kör vi styrka nu då tjejer." Jag va näst intill redo för bårhuset och människa vill seriöst klämma ur den sista lilla gnista av liv i min kropp! Men det var bara att bita ihop! Kändes så förjordat skönt när jag och Malin lämnade robro när träningen va slut...Vi hade varit duktiga!!


Fia & Malin é goa vänner. POLLY!


2009-02-20 @ 20:48:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Tröttmössa.

Tokförsov mig i morse.. skulle vari uppe halv sju men jag vaknade straxt innan 10 lagom utvilad :) Idag börjar min andra kurs jag ska läsa denna termin, Design av Interaktiva Miljöer. Spännande prylers. Lektionen börjar 13 så jag ska borsta gadzen  och sen pipa iväg.. måste bara dra i mig min mjölk och flingor som jag råkade spilla keso i...ska bli spännande å se hur det smakar.
Thatha!

Sara och jag leker med Phrisk's kamera på hans lilla mac.


2009-02-19 @ 11:06:06 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()



Besviken.

Kolla in lillgossen! :D Jag döör.

MODORÖV! Länge leve Björklöven!


2009-02-17 @ 23:33:10 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()



Bahll.

Någon som kan bjucka grabben på några skelettbitar och ledsträngar? Ser ju för fasiken sjukt ut! Jäkla fällkniv!! Men bra ballt duu :)


2009-02-17 @ 22:19:03 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Vargar.

Äntligen har folk kryat på sig i mitt förbannade fotbollslag! Från att ha varit 5-7 stycken på träningarna var vi igår hela tolv personas! Det var svinkul och inge slackande för fem öre utan det var drag ända från 18.15 till 19.45. OoooOtroligt schönt att va riktigt slut efter en träning, är helt klart topp fem av känslor, visst?


Friska Vargar (halvfriska iaf :) )

Läser en kurs i skolan nu som heter affective interaction. Eftersom jag går år fyra så är det enbart valbara kurser jag läser vilket är väldi najs eftersom det endast är sådant man tycker är skoj man trycker in i kolan. Det är även en väldi massa utbytesstudenter i dessa klasser. Förra veckan började grupparbetet vi ska göra i denna kurs. Gruppen jag deltar i består av Mig, Jelena och Åsa (tjejer jag känner sen tidigare) och en snubbe som heter Marcus (trodde han va i min ålder, men nej, han va visst 32 :S ) och en liten kille som heter MohammedAli men kallas sig själv för Hanif eftersom han inte tycker om sitt namn.

Denna lilla kille är väldi speciell...inte bara för att han luktar som en gammal kofta man inte tvättat sedan den tillverkats år 1850, utan för att han är ooootroligt seriös och nogrann. Vi skulle filma 3 småfilmer med hjälp av videokamera och modeller vi själva skapat...han skickar till oss på våra mailar tipps och trick om hur man ska filma osv :)

I början när vi träffades skrev han i mailen "Hi groupmates", men nu har det efter 3 träffar övergått till "Hi my friends". Och jag visade faktiskt prov på denna vänskap igår när killen lyckas glömma sin laptop i klassrumme :S Jag tänkte "Hur i helsefyr lyckas han med det? Han som är så ordentlig?" Jag tog upp luren och ringde killen och sa "Hi Hanif, it's Fia. Well I was just wondering...did you leave your laptop here as a present for me or did you just forgot it?" :) Han blev helt förstörd och sa "Oh no, i come back right away!" Han kom tillbaka, jag lämnade datorn och sen pep han iväg igen. Fort som fan. Sen fick jag ett sms en kanske tio minuter efter där han bad om ursäkt för att han inte tackade mig ordentligt för att ha "tagit hand om" datorn hans. Friends forever! :)

Nu ska ja slira iväg här!
Klong Kalsong!


2009-02-17 @ 09:59:20 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()



Danska.

En diggidiggarlåt gjord av Bandet Terjerbox som består av Jakob och hans blöjkompis Tobias. Lite lagom knasi text och skönt sound vilket absolut går hem och in igenom min dörr. Nu kör vi! PLAJJ BAH! 


Terjerbox - Danska (remix 2008)

Danska é va mina barn ska prata!


2009-02-15 @ 14:38:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



A Daily Anthem.

If I told you that you're everything...would you sing a long?


2009-02-12 @ 15:00:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Önskas.

Härmed börjar Fias önskelista Julen 09:

NR 1:

Spexiga. Sånt gillar jag.


2009-02-10 @ 22:46:04 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()



Elit.

Kan nån hämta en filt? Killen fryser ju kneena av sig!


2009-02-10 @ 22:05:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Klart.

Tentan avklarad.. Nu har jag den där härliga känslan man alltid får efter att ha lämnat in ett arbete eller som i detta fall skrivit en tenta. 100% lättnad ! Nu ska jag bara ta det dill ikväll och inte läsa ett endaste dugg..nipps!

Are we human?
Or are vi pluggers?
My sign is vital
My pen is sharp
And im at my school
writing the righ answear
Are we human?
Or are we pluggers?



Ikväll är jag bara människa :)
TJONG I BURKEN!


2009-02-10 @ 18:28:46 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Mary Had A Little Boy.

Galningar. UMh pppfth Mh Mh pppfth pppfht!
 If she was a pool i'd jump right in it!


2009-02-07 @ 13:49:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



De e cool.

Uppföljaren till De e najs här nedanför :)
Den här snubben han har lurkoll på hippelihoppen alltså, "Alla har det!" "Oh yeah, definitly" Haha han är så ball och så med i matchen. Han vet ju för tusan knappt vad han säger? Munkfrissan "jaah, det kommer bli!" Jaha...vi får väl se då helt enkelt.


2009-02-07 @ 00:56:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



9.74an - den e najs.

Mitt absoluta älsklingsklipp från 06!! Så jäkla najs :)
"Att få mekka, pilla, sörva dom, underhålla dom, köra dom - det är det som ger en power!"



- Jag kör dom med joystick, och det..........det är najs.


2009-02-07 @ 00:56:16 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



70's.

The Joker. Den låten är ju svinasoft. Hade ingen aning om vad Stevan menade med "Im a midnight toker", men på urban får man upp tre träffar; 
Toker = Someone who smokes pot, marijuana, Mary Janes.. yea you know the drill ~ the good stuff!
Toker = Someone who smokes mad pot.
Toker = Somebody who smokes the nice grass.

Riiiiktigt schöna människor som lagt in detta. "mad pot" och "the good stuff"? Man skulle kunna tro att det är Stickan själv som skrivit förklaringarna.

Iallafall...nu vet jag och du som läser vad Steve Miller menar med midnight toker. Självklart, inte helt otippat, sitter Eric & Co här nedanför i den rökfyllda källaren och drillar på just den här låten lite lagom högklackade :)


Steve Miller - The joker

Dags att plugga vidare!
Peace Out!


2009-02-05 @ 11:36:56 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Okejrå SaraBanana.

Långt klipp men ha lite tålamod, det är värt att vänta :) Heöhh heeöh heööh!
...Håll koll på lillgubben på mittstolen.

Varsogoder Sara! :)

"Folks...this show may be over..."


2009-02-05 @ 02:14:56 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Midnight Toker.

Lillkillen har varit hos tandläkarn och tagit bort en tand. Han är helt borta!!
Man undrar ju vad tandläkarn gav grabbhalvan?


2009-02-04 @ 21:41:47 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Det svänger katten!


Rascall Flatts - Life Is A Highway

När man tentapluggar behöver man lite paus du vet.. mina pauser består av musiklir, och den här låten gjorde min dag idag. Sånt jäkla sväng! Blir svinglad och längtar till sommarn..man åker bil, nervevade rutor, solglajjer, tuggummi och svinhög musik :) WHOooOOOo!! "Nu kör vi bara!"


2009-02-04 @ 15:46:05 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Barn.

Var så längesen jag såg det här klippet, men jag fick det skickat till mig imorse av Robin och jag skrattade lika gott som jag gjorde första gången jag såg det. 98% av er har säkert också sett det förut..men det shitter jag i :)



Det roliga är att det i princip är jag och Sandra som står där. Min moster Elsie har berättat en rolig historia från den gyllene tiden när vi va väldi små, och inte riktigt hade utvecklat våran talförmåga ännu. Vi satt i mosterns bil på väg någonstans, minns inte vart men..och på ena sidan av vägen står det massor med hjortar i en hage. Sandra, sittandes i framsätet blir alldeles till sig och ropar:
- Jottaj!! Titta jottaj Elsie!!
Då svarar besserwisser lillLöfberg från baksättet sittandes på en bilkudde lite surt:
- Sandja, de hetej inte jottaj!! De hetej faktiskt hottaj!

Tror lillkillarna i videon kan vara våra soulmates :)


2009-02-03 @ 11:54:15 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()



Oh Boy! What a night!

Lördagen va sickt rolig go vänner! Sara trillade in vid halv sju tiden och lånade duschen lite snabbt. Jag bjöd na på syrrans vegetariska lasagne som både gick hem och tillbaka till Gå hos kära Sara. Precis när vi ska resa oss från köksborde så ser vi Safar promenerandes nedanför oss. Vi bankar på fönstret och vinkar och han viker av och entrar porten. Han langar upp virrepinneflarran, ber om ett glas, häller upp en skvätt och blandar med cola. Sara blandar en drink med barracuda-sprit och sprite och själv öppnar man en hederlig gammal Öhlfrasse. Efter en liten tid så kommer de andra tre grabbarna fram till dörren och festen börjar på riktigt! Allt eftersom tiden tickade och glas efter glas tömdes så tog Bollander fram le Mintu-bottle! Det var dags för lajj! Fuck-leken närmare bestämt. En rolig lek, säkert egenkomponerad av herr Bollander, där man döpte sig själv till X+fuck. Startfältet såg ut såhär:

1. Jag: Food-fuck(rart)
2. Bollander: Bitch-fuck(typiskt)
3. Jocke: Dwarf-fuck(okej?)
4. Matte: Mother-fuck(såklart)
5. Safar: Ass-fuck(hade trott på fist, men han tog ass)
6. Sara: Titt-fuck.(ja why not?)

Själva ramsan man skulle säga var följande:
"Mitt namn-fuck, no fuck, is better than a den du skickar tills namn-fuck"
Samtidigt skulle man bestämma tempo och först klappa båda händerna och sen klappa låren om och om igen i takt till orden.
Alltså, låt oss säga att jag ska skicka vidare till Sara..resultatet blir följande:
Food-fuck, no fuck, is better than a Titt-fuck! Och snabbt som fan ska man klappa så mottagaren, i detta fall Sara, blir så stressad som möjligt för hon måste ju svara direkt med samma ramsa...osv osv.

Kan berätta att de som sög mest på leken var Mr Ass-fuck och Miss Titty-fuck som fick dra i sig massor med mintu i små söta tomte-glögg-glas :)

När klockan kändes lagom gick vi upp till Mobergs och dansade loss på lilla dansgolve helt solo eftersom det inte kommit så mkt folk än. Drinkar serverades, bland annat en med sprit och bubbelvatten, jag trodde det bara var vatten, så ja surpla ju i mig den på nolltid, härligt härligt men farligt farligt. Efter tre timmars dansande skulle vi valsa hem igen. Sara fick offra sina stövlar till mig då jag tagit av mina doser och gick i strumporna..fick lite skäll men ett par större och lägre skor...Sara fick ett par för små boots och grusiga stövlar att ta på sig dagen efter... :)

Något som även bjöds på dagen efter var en rejäl baksmälla..samt skrubbsår på händer och ett stort blåmärke på ryggen efter att Matte sopa undan benen för mig av någon konstig anledning utanför Mobergs på vägen hem. Jag for rätt ner i backen och så även han, fast eftersom han hade tagit sats så rullade han några varv också. Jäkla fyllegypphe!

Iaf...Tack kära vänner för en otroligt rolig kväll! Det var väldi kul att ni kom ut och hälsade på mig här på landsbyggden :)
Klem Klem!


2009-02-02 @ 16:34:45 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()