Snöfest.

Säljer in märket för Sandro lite snyggt i bak på husbilen på väg mot en av kusinernas 40-års fest som var i lördags.



Lite mer bilder från fiestan:



Här har vi fadern tillsammans med 2 kusiner. Till vänster Helena och till höger födelsedagsbarnet Åsa. Mamman och Ewa minglar i bakgrunden lite lätt och lagom.



Födelsedagsbarnets make Magnus klädd i en trendig färgglad outfit. Skjortan med tillhörande slips är inköpt på betheman vilken ni hittar om ni klickar här. Haha näe jag bara skoja.



Emma och Elin. Rara och underbara kusinbarn.


Jaa...sen slutade syster Sandra ta bilder så jag har inge mer från kalasmiddagen och kvällen. Dumt.


2009-08-27 @ 13:34:56 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



News.




"Ägaren till före detta Valla
Grill och Pizzeria Edsbro
har polisanmält stöld av en
GB-glassgubbe.
Den 23 juni kördes en
skåpbil fram till grillen,
bakdörrarna öppnades och
en man stal glassgubben.
Den stulna reklamgubben
var värd cirka 400 kronor.
Stölden finns dokumente-
rad på övervakningsfilm."


Det händer mycket skit här i Norrtälje som lokaltidningen inte är sena med att publisera.


2009-08-27 @ 12:25:50 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Expekt.

Kan inte sluta skratta åt Niklas Wikegård till höger. Så förbaskat rolig min han gör när han kikar in i kameran efter några sekunder och ser ut att tänka "ehhh?? är det här ett skämt lr??" .

- Ni gillar Rock n Roll va?
- Nääe reagge vill jag ha hurru.

If you're not in - you can't win!

Åså MINEN!




Tackar tackar!


2009-08-26 @ 23:28:54 Permalink Allmänt Kommentarer (9) Trackbacks ()



Hot and Cold.

Kan omöjligt finnas en bättre cover på denna trallvänliga låt. Lyssna och njut...


2009-08-24 @ 23:46:47 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()



Oj.

Antingen är jag en väldigt trött människa som sover 10 timmar i streck, eller så är jag bara förjäkla bra på att sova. Sova kanske är min grej.. Sova, äta godis och kolla SATC. (sex and the city). Det är mina grejer det!
Efter att ha varit på kollo hos Jenkaan i 1 år har jag nu fått tillbaka den lilla rara boxen, som jag flitigt tillsammans med min andra hälft tillbringar mycket tid med. Underbar serie. Ibland blir man ledsen, ibland blir man arg. Men mestadels så skrattar man åt allt tokigt och pinsamt som tjejerna upplever och som man får ta del av i rutan. Som Jacob sa: - Det är ju inte en enda kille som är normal!" (jo förutom Aidan då, vilket vi båda är överrens om - han är perfekt). Och det är faktiskt sant, det är inte många killar som har alla lantchipsen i den egentligen icke inbjudande bruna påsen, MEN, jag skulle vilja påstå att det är just det som är så förbaskat roligt. Man kan sitta där och skratta åt alla freaks och känna sig själv som ett mindre freak och faktiskt snudd på normal. En rätt skön känsla faktiskt. Jag är normal. Aa.


2009-08-20 @ 11:40:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Gamla Gubbar.

Deep Purple. Gamla(förutom gitarristen), goa, tuffa karlar som kör gärnet!
Den här låten..är riktigt riktigt bra..lyssna på guran: wonderbar.
..Sitter dock å undrar varför alla är så rockirockringiga förutom sångaren som har en tråki å trist blå t-shirt på sig...



JO! Förresten, vi vann igår med 3-2! :D

Dibbidioo.


2009-08-16 @ 15:54:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Semester.

Nu har man slutfört sina 11 veckors sommarjobb. Gick förjävla fort, men ändå inte. Nu ska jag iaf vara ledig i 2 veckor!! Ska bli så förjordat skönt att bara kunna få sova på morron det ska ni veta. I och med att ledigheten nu börjar och slaveriet är avverkat så betyder det att bloggen förhoppningsvis ska blomma ut igen och leva ett värdigt liv här i Cyberspacet. Det börjar nuui.

Idag är det revansch. Helt klart. Förra gången Robro mötte Nacka, torska vi på ett riktigt röv-mål som slank in efter bara några minuter i matchen..och vi lyckades inte få till några riktigt heta målchanser fast vi ägde spelet i hela andra halvlek, Bedrövligt. Men idag...idag är det returmöte på Vårlyckan i Roslagsbro, och det ända som gäller är 3 pinnar, så är det bara. Jag sitter här i min trofasta fotölj hemma i lägenheten och känner mig nervös...redan. Men det är bara å ställa in siktet och smälla på. Blod, svett och tårar, det är dagens motto.

Senare ikväll är det den årliga Kräftskivan (inkl Boule-turnering) a la Löfberg ute i Edsbro hos min Faster och Farbror. Det kommer bli en bränn-het kväll, då jag, förhoppningsvis (precis som förra året) tar emot 1a priset i Boulen.. och nej, jag är, och har aldrig varit, en tävlingsinriktad människa :)

Väl mött! Hörs snart igen mes amies!


2009-08-15 @ 11:43:23 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()