Syk.

Jaha, då har jag blivit sjukskalle...igen. Tvärkul. Not. Note. Nej. Inte. Tack.

Jag kände mig friskis och fräsch men sen igår efter lunchen i skolan ringde snorpelle på, och senare på kvällen hassehalsont. Och imorse..då vaknar jag upp tillsammans med fabianfeber. Jag ska försöka göra slut på dessa tre förhållanden så snabbt jag kan..Samlar mod. Imorgon får det ske. Imorgon måste det ske.


På spiken likt mig just nu :) Speciellt på snoken och ansiktsbehåringen.


2009-04-28 @ 22:30:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Uppdrag.

I eftermiddag ska det plinkas på denna låt!
John gört förbannat bra, älskar karln! Bättre än Tom..lr vad säger ni??


John Mayer - Free Fallin'


2009-04-24 @ 10:46:30 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Bra låt.

För att citera Erk The Jerk:
- Lite som Håkan, fast från Sthlm. Mycket som Glasvegas, fast från Sverige.

Stämmer väldi bra du!


Florence Valentin - Spring Ricco


2009-04-23 @ 14:53:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Tillbaka.

Okej, med tanke på att bloggen legat död och trist senaste veckan får jag nog ta och be om ursäkt till mina trogna läsare. Jag ska kompensera detta med att skriva minst 2 inlägg idag. Vad det andra handlar om...det får bli en överrasking.

Idag skulle (ska?) jag jobba som demostratör igen, fast denna gång slipper jag åka ända ut till Blindön. Istället ska jag i princip bara gå över gatan så är jag på Flygis. Riktigt skönt. Bjuder tyvärr inte på några våfflor idag, men däremot Natusan Baby Oil. "Så mild att den kan användas direkt på huden för rengöring eller massage. Speciellt utveklad för män i 25-års ålder"..

MEN! Jag har stött på lite svårigheter under veckan när jag försökt få tag på kontaktpersonen på Flygis. Igår äntligen fick jag tag på henne, och då säger människan att sakerna från Natusan inte har kommit. "Ehh okej? *Panik* *Nu får jag sparken* *Hjälp?* Jaha...då får jag ringa Retail House (arbetsgivaren) och fråga vad som gått fel då" säger jag och samtalet avslutas. Jag ringer direkt till RH och rapporterar läget. Fröken i telefon pratar något om en kvitensrapport som ska undersökas och senare skulle jag bli uppringd. Jag blir aldrig uppringd.
När jag imorse vaknade ringde jag RH igen och fick prata med samma fröken, och jag fick precis samma svar. "Jag ska kolla med projektledaren när hon kommer in så får hon ta fram kvitensrapporten och se vem som tagit emot varorna". "Ehh,,,okej...men...ringer ni upp mig sen då eller? Klockan är ju rätt mkt nu.." Jovisst de skulle ringa upp så fort de kunde. Detta var en timme sen nu, och jag ska egentligen börja jobba 10.30. Vi får väl se vad som händer.

Annars då? Jo jag har förbannat mycket att göra i skolan och fotbollen drar i helgen igång på fullaste allvar. På fredag drar jag till Gotland med Robro för att möta ett tungt Dalhem på lördagen som sedan följs av bortamatch mot Börje med BKV på söndagen. Mycket boll blir det. Man kommer va lätt och lagom utvilad till måndagen. Men det är väl en världslig sak?

Nu blir det frukost! Hungrig ung kvinna jag är.

Förresten! Är det någon som kan fixa Ida Langborgs ljud på hennes dator? Det försvann efter att hon kopplat in en HDMi-sladd till tvn... Någon som veta vad görah?? Stackarn har inget ljud och kan inte kika på mina fina videoklipp jag lägger upp..Livet måste vara förfärligt för na just nu :D


2009-04-23 @ 09:36:16 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Måste lägga upp den här med.


RYS!


2009-04-15 @ 23:27:11 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Välling.

Tjoha!
Idag efter skolan tog jag en liten tripp till Vällingby. Varför i all världens jäkla dar gjorde jag det? Jo! Jag skulle träffa älskade Malin och klämma lite i köpcentrumet. Det var inget dåligt bygge de smällt upp där du, jäkli stort och fräsigt. Käkade god pastasallad gjorde vi också, och jag fick fina presenter från Thailand :) Hon är för fin och rar den där Malin...eller Gazi som är ett ofta använt smekande namn på denna tös. Varför, berättar jag en annan annas ananans dag. 


En liten plutti Gaz... Bra bild..måste va en riktig master som tagit den... ;)

Här är en cool video..lyssna hela, annars blire fel fel fel!


Godernattendåju!


2009-04-15 @ 23:07:20 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Röda lyktan.


2009-04-13 @ 21:18:48 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Hej igen.

Åh så dålig jag varit nu över påsk att inte skriva något här. Har inte suttit framför datorn nåe mycke alls. Tro det eller ej, men datanördfia har gjort annat än att stirra in i den här skärmfrassen. Igår till exempel, då var jag på Rara Saras 30 års partaj inne i stora staden. Det var mycket mycket trevligt, och Saran va så fin så fin i sin nya klänning, solbränna, hår och smink. En riktig Donna! Hon bjöd på massor av bubbel, sprit, bubbel och dylikt :) Folk blev svinfulla, speciellt Hamedfanskapet som skulle shejka axel a la grande och Krister som började bete sig skumt ,och en aning avvikande från normalt beteende, emot de andra gästerna. Mycket nöje dock!

Det har ju också varit oOotroligt fint väder ute. Igår på dagen blev det till att knata ner på bynn och käka finlunch på Krabban. Sen blidde det typiskt "strosande" i norrtans lilla charmanta centrum, vilket inkluderade en hel del klämmande i affärerna. Köpte inget dock, det var tur det, för jag hade ju inte haft nåe piiinjar att betala't med...

Robinsonreprisen har precis skådats på min kära klumptive och jag tror faktiskt att det börjar bli dags att smaka på solen lite. Hörs öööh!


2009-04-12 @ 13:03:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Prank.

Här langar man upp 3 på rad bah:

 

 


2009-04-08 @ 18:50:16 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Knäppskallar.

De finns överallt runt omkring. Även i min bostadsrättsförening. Systern hade bokat t vätttid. Hela jäkla dagen igår från 07 till 22, alltså två pass, i en av de två tvättstugorna. Eftersom hon så passande upptäckte att hon skulle vara i skolan hela dagen på söndagskvällen betydde det att jag skulle få tvätta den hundra kilos tunga tvätthögen själv.. NIT! Men jag pallrade upp 07 och tog första lasset och begav mig ner till stugan. Väl nere så tänkte jag bekräfta på tidlappen att sandra gjort rätt... Då ser jag till min förskräckelse att det är en spåntupp som suddat ut våran andra bokning på eftermiddagen och skrivit dit sig själv..Zalebo eller vafan det stod :S "Ehhhh okej??" tänkte jag.. "Det här ska hon/han få fan för....". Jag suddade självklart ut Zalebo och skrev dit Löfberg igen. Det skumma var att eftermiddagspasset i tvättstugan PRECIS bredvid, det var ledigt. Likt förbannat så skulle människan ta våran tid? Näe jag suddade ut jag haha! Och bokade snällt in Käre Zalebo på eftermiddagspasset i den andra tvättstuga. Strök en rejäl jäkla linje under namnet också för att markera att du ska va i 4AN och inte i 3AN!

När klockan sen började närma sig 15, vilken var tiden då Zalebo förmodligen skulle dyka upp, blev jag ju självklart aningen stressad när jag höll på att hänga upp alla syrrans fjällkläder på linorna. Jag la på ett kol och sprang sen upp till lyan och gömde mig :) När det sedan var dags att gå ner ännu en gång för att hänga upp nästa laddning av maskiner, ser jag att nycklarna inte ens är tagna i den andra tvättstugan... Alltså, om denne person nu var så jäkli girig på att få tvätta, och till och med jiddrar och suddar för att sno åt sig en tid, då får man väl för tusan dyka upp också?? Jäkla bråkmakare...Usch.


2009-04-07 @ 10:42:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Jag e på en boat.

Sjung med!! :D


The Lonely Island - Im On A Boat ft. T-Pain

(Shortayyyy) Aww shit
Get your towels ready it's about to go down (shorty, yeah)
Everybody in the place hit the fuckin deck (shorty, yeah)
But stay on your motherfuckin toes
We runnin this, let's go

I'm on a boat (I'm on a boat)
I'm on a boat (I'm on a boat)
Everybody look at me cause I'm sailin on a boat (sailin on a boat)
I'm on a boat (I'm on a boat)
I'm on a boat
Take a good hard look at the motherfuckin boat (boat, yeah)

I'm on a boat motherfucker take a look at me
Straight flowin on a boat on the deep blue sea
Bustin five knots, wind whippin out my coat
You can't stop me motherfucker cause I'm on a boat

Take a picture, trick (trick) I'm on a boat, bitch (bitch)
We drinking Santana champ, cause it's so crisp (crisp)
I got my swim trunks, and my flippie-floppies
I'm flippin burgers, you at Kinko's straight flippin copies

I'm ridin on a dolphin, doin flips and shit
The dolphin's splashin, gettin e'rybody all wet
But this ain't Seaworld, this is real as it gets
I'm on a boat motherfucker, don't you ever forget

I'm on a boat and, it's goin fast and
I got a nautical themed pashmina afghan
I'm the king of the world, on a boat like Leo
If you're on the shore, then you're sho' not me-oh
{Get the fuck up, this boat is REAL!!!}

Fuck land, I'm on a boat, motherfucker (motherfucker)
Fuck trees, I climb buoys, motherfucker (motherfucker)
I'm on the deck with my boys, motherfucker (yeah)
This boat engine make noise, motherfucker

Hey ma, if you could see me now (see me now)
Arms spread wide on the starboard bow (starboard bow)
Gonna fly this boat to the moon somehow (moon somehow)
Like Kevin Garnett, anything is possible

Yeah, never thought I'd be on a boat
It's a big blue watery road (yeah)
Poseidon~!! Look at me, oh (all hands on deck)
Never thought I'd see the day
When a big boat comin my way
Believe me when I say, I fucked a mermaid


2009-04-05 @ 17:43:44 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Avspark.

Ska om 5 min åka till Uppsala med broarna och spela match mot Vaksala. Efter 2 skitnätter av sömnlöshet känner jag väl att kroppen inte riktigt är laddad, men efter gröttallriken jag nyss drog i mig så kommer den nog igång. Det är barah å körah. Tjing!


2009-04-05 @ 09:16:37 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()



TomRum.



It's looking like a limb torn off
Or altogether just taken apart
We're reeling through an endless fall
We are the ever-living ghost of what once was

But no one is ever gonna love you more than I do
No one's gonna love you more than I do

And anything to make you smile
It is my better side of you to admire
But they should never take so long
Just to be over then back to another one

But no one is ever gonna love you more than I do
No one's gonna love you more than I do

But someone,
They could have warned you
When things start splitting at the seams and now
The whole thing's tumbling down
Things start splitting at the seams and now
If things start splitting at the seams and now,
It's tumbling down
Hard.

Anything to make you smile
You are the ever-living ghost of what once was
I never want to hear you say
That you'd be better off
Or you liked it that way

But no one is ever gonna love you more than I do
No one's gonna love you more than I do

But someone
They should have warned you
When things start splitting at the seams and now
The whole thing's tumbling down
Things start splitting at the seams and now
If things start splitting at the seams and now,
It's tumbling down
Hard


2009-04-03 @ 12:30:10 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



VÅR.

Äre vår nu eller ska man vara beredd på att det kommer mer snö?

Jag sitter i köket, på lagom avstånd från min magsjuka syster, och kikar ut genom fönstret och blir riktigt sugen på att gå ut en sväng. Det blir nog så. Snart.

Alla pengar är nästan slut på kontot efter att jag handlat massa grejer och betalat räkningarna..alltså varför gör jag såhär jämt? Nu är jag pankbank i 4 veckor.. Hur tänke jag där? "Äh jag klarade mig ju förra månaden så det ska välla inte va nå probs?" Jag är dum i bollen. Ett riktigt sneskott i stoplen. Jag måste skärpa mig. Kanske ska dra ner på stan å köpa mig en rejäl livrem så jag kan spänna åt alterntativt strypa mina slösaegenskaper...

Dum-fia!


2009-04-01 @ 13:10:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()