Trötter.

Ber om ursäkt för min dåliga närvaro här på bloggen. Satt igår å skrev ett jäkla brakinlägg som försvann när ja tryckte på spara och publisera, då kom jag till den sidan vi alla älskar nämligen den sidan som INTE kan visas. Jippi! Då gick luften ur mig och jag pallade inte skriva om.
Nu är jag svintrött så jag orkar inte skriva någe mer nu heller :) Cuphelgen är slut och så även jag, en sorglig 4e pristagare..
Skriver någe najs imorn!
Salut!


2008-11-30 @ 19:51:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



En helt vanlig onsdag.

Sitter och väntar på träningen, ett OC-avsnitt rullar på tvn och jag snurrar runt lite på min dagliga youtube-runda. Inte helt ovanligt så kommer man in på någe Idol eller Talandklipp. Den här snubben vann American Idol i år, åh vilken kille va?!! Låten är faktiskt väldi fin också, tänk om svenska Idol kunde grejja en sån här nice vinnarlåt? Sämsta som någonsin varit är ju den första, Dreams are comming true, fyfan vilket skit! Näe den här gillar jag mer, och framförallt sjunger ju grabben väldi bra. Go David mi mann!


Time of my life - David Cook

...Tur att han inte hette Dick i förnamn.


2008-11-26 @ 19:14:12 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Grejat!

Tack igen Emma! Jag hatar html-kod.. men jag gillar dig! Pyss!


2008-11-25 @ 21:58:49 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Headern...borta.

Ja, jag råkade dribbla bort min header häromdagen. Vette tusan hur jag lyckades. Men förhoppningsvis får jag hjälp att fixa dit den igen. Emma....??? :D


2008-11-25 @ 20:45:27 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Söndersnöad.

Ja, nu har jag varit fånge i mitt eget hem i 2 dagar. Kan inte minnas sist jag såg såhär mycket snö! Det är helt sjukt. När jag går utanför porten så är vallen vid vägen upp till mitt lilla bröst! Man önskar att man var 10 år igen, jäklar vad man hade tyckt att livet var, som Tyra brukar säga, fears! Jag önskar faktiskt att jag ägde en pulka. Tefat va ju bra roliga också. Det hade min kompis Ulle när vi var små. Då drog vi till Pulkabacken i Svanberga, aka Stanberga (Edsbroborna kallar det Svinberga), varenda kväll och rev järnet. Hehe vi hade någon form av ramsa vi alltid körde, egentligen hur fånig som helst, men på den tiden va den hur tuff som helst. Den gick såhär:

Melodi H-O-C-K-E-Y
Högst uppe på toppen:
Fia: - Ulle, nu är det dags att åka
Ulle: - Fia, ja det är dags att draaa
Meodin byts till Är det det här du kallar kärlek (av någon jäkla anledning):
Båda hela vägen ner från backen: - Det är det här vi kallar racing, det här vi kallar racing!

Jag blir nästan lite nostalgisk men glad i hjärtat att den fortfarande sitter..
Om snön ligger kvar till helgen ska jag styra en pulka och ta mig upp till en backe (eller om vallen utanför min lya fortsätter växa i samma takt den gjort kan jag ju riva loss på den) och åka a la bama. Jäklars va skoj! ..Nån som har en pulka att låna ut??

Hehe jo jag måste bjuda på ett litet klipp också. Jag skrattade ihjäl mig när jag såg det här på AMF. Skitskön tvättbjörn som smyger sig in i ett hus via hund/katt-luckan och snor käk! :) Det som ser så förbannat roligt ut är att han tar maten med sina små fingrar å stoppar i munnen precis som att han äter chips. Och så gluttar han lite runtomkring för han vill ju inte bli ertappad.. kika!!



Nu ska jag förbereda mig lite till en presentation jag har i skolan imorn..Halleluja vad gött det är att leva.
Toodeloosan Trosan!


2008-11-25 @ 20:44:04 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()



Dom snodde min tröja! (eller?)

Idag är det en trött dag.
Klockan ringde 09, käkade risgrynsgröt å pallrade mig upp till SpC till 10 för att sparka boll. En vecka kvar till cupen nu, pirripirri!
Något jag måste dela med mig av här som var så onödigt roligt var att efter träningen, när jag står å ska ta på mig överdragskläder så hör jag Löving säga: - Det är någon som har snott Willes tröja..?? Och därefter Loui Loui Peh "Ja min är också borta, vaaafan??" Det var nämligen ett helt jäkla hockeylag som kom in å agerade publik när vi tränade, ett jäkla drag på läktaren var det. Och då blev ju självklart slutsatsen den att det var DOM som hade snott tröjorna. "Vilka jävla töntar" hör man den ena efter den andre säga plus en del andra själsord jag inte tänker skriva här.
Tröjorna med stora T:n var ju faktiskt inga andra än nämligen en gammal sliten marinblå Peak-tröja (Lövings egna ord) och Loui Peh's ketchupröda föreningsoverall-tröja som det står Peterson med skrivstilstext på. Inge dåligt värde på dessa tygbitar inte, klart som korvspad att dessa hockeykillar skulle vilja ha dom!
Vi står där och reflekterar hur sjukt konstigt det här var att de blivit snodda och diskutterar hur vi ska ta fallet vidare. Då har Loui Peh smygit bort en sista gång för att gå igenom brottsplatsen. Självklart hittar hon de där förbannade tröjorna lite halvgömda vid ett litet mål, hahaha! Så pinsamma alla kände sig som stått och anklagat hockeykillarna för att vara puckon som roffat åt sig dessa otroligt unika och ovärderliga plagg. Sensemoralen av detta är ju att man inte ska dra förhastade slutsatser och framförallt: Leta ordentligt för in i hel*PIP*te! ;-)


Salut!


2008-11-23 @ 18:53:31 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()



OBS!

Jag kanske måste meddela att den uppskurna kvinnan idag är frisk, har alla sina lemmar i full funktion och mår bra. Salut!!


2008-11-22 @ 21:02:31 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Underbara Midsommar!


2008-11-22 @ 20:53:21 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()



Lördagsgodis.

Så jäkla underbart mysig låt! Lyssna och njut everybody in the blogs of love.


Club 8 - Jesus Walk With Me



Så rar! Miihii!


2008-11-22 @ 17:22:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



En midsommarnattsdröm.

Sitter och tittar ut genom fönstret här och man börjar ju undra när snön ska ta slut? Det bara vräker ner här i Norrtälje! Ett riktigt rejält jäkla vinterland, det är vad jag ser. Å jag gillart inte! Nu blir det kaos på vägarna, det tar längre tid att komma till skolan vilket betyder att jag måste gå upp tidigare. Det blir alldeles för varmt på bussarna när alla har på sig sina dunjackor och busschaffisen har elementen på full fräs. Man mår illa.

Tur att det finns musik! Var ner på byn en sväng med systern och knata runt lite sådär smått bara. Väl hemma igen la jag mig här i soffan med ipoden och drog på den här låten för att bli lite piggelinius igen.


En midsommarnattsdröm - Håkan Hellström

Midsommar är en fin högtid det! Midsommar 08, hemma hos Johan Karlsson på Bäverstigen (?), är en dag/kväll/natt jag aldrig kommer glömma. Då var det mat, snaps, sång, dans, sång, snaps, sång, fotboll, dans, snaps, dans osv till sent på kvällen. Jag ska försöka hitta videon som Ludde klippt ihop från denna minnesvärda midsommarafton och lägga upp den här..5 toasters, lätt!



2008-11-22 @ 15:23:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Idoldag idag.

Just hemkörd från Kista. Brukar nästan aldrig somna på bussen, men idag var jag riktigt jäkla trött att jag nicka till ett x-antal gånger. Det är å pinsamt det där tycker jag, när man vaknar till med ett ryck och inser att man haft kakhålet vidöppet och övriga resenärer lätt kunnat chansa vad man smaska på till lunch. Man får ju hoppas att man inte snarkade som en liten griseknorr också...eller pratade i sömnen, vilket man fått hör att man är bra på. "Hur många koppar socker behövs det för att åka till månen?", kanske man drog till med, vem vet?

Nu är det iaf fredag, igen. Veckorna går bra förbannat fort just nu. Nästa helg är det inomcuphelg, vilken ska bli väldi spännande har jag insett eftersom jag redan nu är svinnervös. Det är mycket som står på spel, har vunnit med mitt lag 2 år i rad så självklart siktar man på ett "3e gången gilt". Håll era små thumbs för att el Figo har en bra bolldag och fötterna på rätt plats!

Nu har jag bott här hos mamma och pappa i snart en vecka. Samtidigt som det känns trist att lämna huset och kattrackarna så är det alltid skönt att komma hem till sitt liksom. Min gitarr till exempel. Den ska stämmas och och sen ska det klinkas på direkten.. Känner att det spritter i fingrarna *spritt spritt*.
Appropå gitarr, den här frassen, han kan plinka gura han!



Håller på att öva in den här själv, siktar på att kunna den till jul...
år 2030...

UT MED JOHAN PALM IKVÄLL NU TUSAN!


2008-11-21 @ 16:30:33 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()



November downtown.

Snön har försvunnit från marken, så rart så rart. Inge snö än, vill inte gå i ide redan. Mitt i allt mörker börjar ändå min födelsedag den 16e närma sig och även Papa Claus besök den 24e dec. Små ljusglimtar i mörkret värt att vänta på. Ibland behöver man små ljusglimtar för att palla sig igenom sitt egna lilla mörker. Jag har flera. Nämligen alla mina fina vänner som är de bästa man kan tänka sig. För en tid sen, hade en av dem det väldigt väldigt jobbigt och gick igenom oerhört tunga saker. Jag kände mig så fruktansvärt otillräcklig när man inte visste hur man skulle bete sig eller göra för att få henne att må bättre. Det är så svårt sånt där, tror säkert många känner igen sig. Det man fick göra var att visa att man fanns där. När som helst, vart som helst.
Idag är det väldigt skönt att se att hon är sig lik igen, har tagit nya tag och förstår vilken otroligt fin tjej hon faktiskt är. Du vet, att du är värd så mycket mer. Nu är det du som tar hand om mig..
Den här låten är till dig Jenny min vän.



Hurricane Gilbert - Håkan Hellström

Har nån hört nåt om Hurricane?
Det var år sen vi var små
Du sköts i bitar
Jag kanske gled emellan

Har någon sett till Hurricane?
Jag vill känna pulsen från stan igen
Jag har varit nere på gatan
Och letat efter Hurricane

Visst känns det fint att va vid liv en dag till?
Visst känns det fint nu, Hurricane?
Åh, Hurricane
Nu är det lika långt till stjärnorna som stjärnorna till dig
Alla talar om dig, Hurricane, åh Hurricane

En dag försvann fru Hurricane
Hon lämnade ett hål och båda barnen
Jag tror du grät och sa:
"Först skratten
Sen dom där tårarna"

Har någon sett till Hurricane?
Du har betalat din skuld för att klara dig
Och hur i hela världen skulle nån kunna sätta kedjor på en
... Hurricane?

Visst känns det fint att va vid liv en dag till?
Visst känns det fint nu, Hurricane?
Åh, Hurricane
Nu är det lika långt till stjärnorna som stjärnorna till dig
Alla talar om dig, Hurricane, åh Hurricane

Vad skönt att veta, min vän
När du tappar förståndet
Du inser snart igen
Att det inte är första gången
Att det inte är första gången

Hon var väl kärleken
Han var i mitten av en Hurricane

Och vem tror på evig kärlek?
Ja, vem tror på den nu?

Hur kan dom tro på evig kärlek?
Hur kan dom tro på den nu?
Hurricane!

I mitten av en Hurricane
I mitten av en Hurricane
I mitten av en Hurricane
I mitten av en Hurricane
I mitten av en Hurricane
En dag till
En dag till
En dag till



2008-11-20 @ 17:11:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



GLÖMT!

Just det! Jag måste ju skriva ett litet TACK här till Emma SegerströmGull som satt uppe sent och hjälpte mig med min bloggsida. Nu fattar jag själv hur man byter ut header och lite annat shit, så förhoppningsvis ska hon slippa hjälpa mig någe mer, men man vet aldrig :) Tack iaf Emman! Vi ses kanske på fussballen ikväll, KRrrahm!


2008-11-19 @ 19:09:37 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()



Känner ni igen han till vänster?

var beredd efter cirkus 30 sek!


Det var rätt kul faktiskt. Imorse när jag satt på buss 178 från Danderyd till Jakobsberg kom en gammal goding till vän, nämligen Anna Jonsson, eller Konstapel Jonsson som jag kallar henne då hon just nu pluggar till potatisgris på polishögskolan. Eftersom jag för någon fredag sedan hörde Robin Ericsson från Idol säga att han gick på Rytmus när Deep Purple var där och detta minns jag väldigt väl för Anna gick också på Rytmus vid den tidpunkten. Och detta var ju värsta stora grejen att dom skulle dit osv bla bla bla. Därför idag när vi stötte på varandra på bussen frågade jag henne om hon kände Robin E om de gått i samma klass osv (hade ju varit lite ball), men han var visst en liten 87a så samma klass var det icke.  MEN hon mindes honom och speciellt från den dagen då han faktiskt var uppe och sjöng med självaste Deep Purple. Snygg frippa hade han också! ..Liknar Pepps frisyr för ett år sen typ haha!


2008-11-19 @ 18:56:00 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()



Ayo!

Ayo alla! Har precis kommit hem från en grupparbetaredag i skolan. Det var mörkt när man åkte imorse och mörkt när man nu kom hem. Skitvinterskit säger jag bara. Som tur är, är det oftast varmt och rart på bussen, där man sitter och lyssnar på go musik sammanlagt 3 timmar om dagen. Undrar vad folk gjorde på bussen innan mp3, gratistidningarna och suduko kom? Vad tror ni?
Här kommer iaf en färsk låt jag fick av Pepps för någon dag sedan, jäkla skön snubbe. Videon är dock lite småskum, men tjejen är snygg å han är sådärsöt med sina rynkade ögonbryn så om man inte gillar låten kan man ju stänga av ljudet och bara glutta. Enjoy!


2008-11-19 @ 16:47:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Lillprutten e ok!

Veterinären kunde ge relativt goda besked. Det ser fortfarande inte svinbra ut, men det har iaf inte blivit sämre. Han körde nå form av ultraljud, jag kan ju inte sånt härnt, men iaf. Han kräma på nå geleliknande på nå instrument som han sen drog längst med bröstkorgen. Så snacka han samtidigt: - Ja där ser vi ju vänstra kammaren bla bla... Jag själv såg knappt någonting på den där lilla skärmen så ja mest nicka å höll med. Han hade säkert rätt tänkte jag.
Nu är vi hemma igen iaf, och jag har gjort ett storkok här på spisen till mig och systern som snart kommer hem från jobb på Eneberg. Mamma hade köpt en falukorv å direkt när jag såg den blev ja toksugen på sån gryta man gjorde när man gick i lågstadiet och var ute på Naturskola i Svanbergaskogarna. För er som blev lite småsugna så kan jag tala om att koket bestod av detta:

- 1 hackad lök
- 4 portioner ris kokat i grönsaksbuljong
- 1 hackad gul paprika (färg spelar ju egentligen ingen roll, men gult e snygg å grön smakar skit)
- 4 hackade champinjoner
- 5 stora brocolibitar som delas i mindre format
- 1 hackad morot
- ½ hackad falukorv

Stek lök å alla grönsaker och häll sedan i alltsammans i det kokade riset. Sen häller du i den hackade falukorven (som INTE är stekt, utan RÅ) och Toddeloo så har du Naturskolans Grymma Kok! Blev en jäkla massa kvar till matlåda också, å det gillar vi studentjävlar sörröh! ..SaraBanana, jag har alltså matlåda imorn, så hoppas du har det med :)

Hörs imorn allesosammenamen!


2008-11-18 @ 21:51:33 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()



Hejje!

Då har man kommit hem från en lång dag i skolan, käkar några falukorvsbitar och ska snart åka iväg med lilla söta Zindy till veterinären. Den lilla skrutten har ett medfött hjärtfel så dom ska ta något form av katt-ekg nu å kolla hur det ser ut. Hoppas den lilla frassen är ok. Nu när man bor hos mamma och pappa så kommer hon varje natt och lägger sig ovanför skallen på en och gosar ner sig. Blir ganska så ganska så varmt kan jag säga eftersom hon är en perser med ganska så ganska så mycket hår. Varje natt befinner jag mig vid varmare vidder där havet är land och land hav.

Nu ska ja pipa! Salut!


2008-11-18 @ 17:36:35 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Systeryster & Lillstrumpa




Tänk vad sick att man var såhär liten för 20 år sen... Tiden går bra fort du. Om några år, när man hänger nere på byn en suparedag, ser man väl ut såhär:




..ser rätt härligt ut. En viss känsla för stil har man ju utvecklat ändå, det får man va nöjd med. Jorå.


2008-11-17 @ 17:03:14 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()



Den värsta av 7.

Jaha, då var det alltså måndag. Ännu en gång ska man behöva genomleva veckans absolut värsta dag. Måndag, måndag, måndag. Egentligen borde det heta pissdag. Pissdag, tristdag, sköndag, pannkaksdag, idoldag, suparedag och degaredag. Det är min synonymvecka det! Idag då, pissdag den 17 novemver vecka 47, ska jag även, än en gång, ta farväl till en underbar liten pjäs. Hon kommer och går lite som hon vill in och ut genom Sverige för att tex hälsa på i sitt hemland eller som imorn så ska hon återigen besöka vårat härliga vänsterland (om man tänker att man står på solen å kikar), nämligen Norge. Innan jag fortsätter skriva vidare ska jag först bjuda på en liten rolig historia:

En svensk och en norrman var en dag ute i Djungeln och träffade på djungelkonungen George som tog dem till fånga. När de kom fram till George palats sa han till svensken och norrmannen att om de gick ut i djungeln och hämtade 20 frukter skulle de få gå fria. Svensken och norrmannen hade ju egenligen inget val, så de gick ut i skogen för att leta reda på dessa 20 frukter. Först kom svensken tillbaka med 20 vindruvor men då sa George till svensken att det inte var några frukter, men att han fick gå fri om han stoppade upp dem i röven utan att skratta, och det gick svensken med på. Men på den 18 druvan började han skratta! Då frågade George honom varför han skrattade, då sa svensken :
- Titta, där kommer norrmannen med 20 kokosnötter!

Men iaf, denna fladdriga person då som inte kan bestämma sig vart hon ska befinna sig på vårat runda lilla jordklot, är en mycket rar och söt jänta. Hon hörs och syns alltid vart hon än är, men det är mycket det vi alla älskar henne för tror jag. En ärlig människa som säger vad hon tycker och tänker, kanske ibland innan hon tänkt klart, men det är en världslig sak. BKV-dam är inte sig likt när du inte är hemma det är en sak som är säker (inte Mobergs heller för den delen), och vi alla hoppas du kommer hem snart igen (förmodligen till cupen nu då eftersom du visat toppform) och att du sen stannar kvar. TJ den här låten under är till dig...jag antar att du kanske förstår vilken det är :)



Vi ses på träningen ikväll LÖVAH!


2008-11-17 @ 15:58:23 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Är du medveten?? Jag undrar det jag...lös uppgiften!


2008-11-16 @ 21:06:35 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Visste du att??

Respekt anses ur personalistisk filosofi vara en kärleksfull handling. D.v.s. handlingsakt sådan att den andre blir till. För att respektera något eller någon måste man ha sett värdet hos det respekterade. Du kan inte visa äkta respekt för någon person utan att inte samtidigt älska det ty det slutgiltiga målet med att respektera någon är den andres tillblivelse.

Något att tänka på.


2008-11-15 @ 23:31:48 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



BULLFIEST!

DEG!Omogna bullar.Granna Bulls.DRÖM-KÖK

Nu sitter vi här och Gottar oss med dessa underbara, nybakta, varma bullar tillsammans med ett glas saft. Harry Ford meckar med ett flygplan på TVn, Jenny löser korsord, Ceasar zippar på en 6a whiskey och jag tänkte nu trycka in en bulle till.. Mors!



2008-11-15 @ 16:08:11 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()



TV e kul.

Har precis upptäckt på tv.nu vilket jäkla film-maraton tvn bjuder på idag. Så lagom till att bullarna är klara, vid cirkus 15.00, börjar vi sakta men säkert med Rent hus på 4an och sedan rullar det bara på ända till 23.50 då Haber gjort sitt för mänsligheten.

TV-schemat för dagen:
15:00 Rent hus
16:00 Sex dagar, sju nätter
18:20 Madagaskar
20:00 Tillfällig fru sökes
21:55 Beck - mannen utan ansikte

JO! Om det är någon som läser det här som vet hur i helsike man lägger in en youtube-video här på bloggen så berätta gärna det i att skriva en kommentar Merci!




2008-11-15 @ 15:57:26 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Mogen Lördag

Vaknade på Jennys soffa , efter en delvis sömnlös natt, av alarmet på mobilen klockan 09.30. Seg som man är blev det dragning till 09.45 då jag gick upp å tog Ceasars lilla fjäderleksak å kittlade jenny så hon skulle vakna. Nu var det dags att styra frukost för att sedan lösa vecka 46's upplaga av Melodikrysset! Seriösa kärringar som vi är hade vi ritat upp krysset för hand redan på fredagsnatten (då även denna idé föddes) eftersom Jenny inte äger någon skrivare. Med hjälp av linjal å penna blev slutresultatet slående likt originalet.
Förväntasfulla och aningen nervösa om vad som komma skulle var vi ändå svinladdade! Vi slog på P4 på sr.se lagom till 10.03 då även frukosten stod på bordet och Cesar stod i kattlådan å rev loss. Vi höjde volymen.


Det gick faktiskt oväntat bra! Vi trodde vi skulle kugga på alla gamla slagdängor och visor, men jag måste säga att Herr Anders Eldeman poppat upp krysset en smula och jag kan ärligt säga att det endast var 2 rader vi inte var säkra på när krysset nått sitt slut. Då blev det till att ringa mamma Kerstin (som tillsammans med Pappan flitigt löst krysset ända sen jag var en lillskit) och fråga om våra chansningar på Närke och Knöl var rätt. Sånt flyt hade vi dock inte. Det skulle vara Norge och Snål. Hyfsat nära iaf!
Vi var svinnöjda hur som haver, jag kunde nästan urskilja en stolt blick i Jennys ögon efter att hon löst lodrätt 9's rätta svart Idolerna.. Vi bestämde oss att fortsätta dagens Kärring-tema med att baka bullar. Första etappen är precis klar och degen står nu på jäsning. Fortsättning följer..


Mycket nöje! Att rekomendera en regnig novemberlördag då det mesta är mörkt, kletigt å trist.
Mycket nöje! Att rekomendera en regnig novemberlördag då det mesta är mörkt, kletigt å trist.


2008-11-15 @ 13:55:02 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



..Rainy friday still

JO Förresten!
Regn måste vara det mest humörsnedsättande aktivetet moderjord erbjuder oss. Regn i kombination med en svartgrå himmel och ett ekotomt kylskåp kan vara sämsta möjliga utsaga för en härlig fredag. Som tur är ska jag inte vara hemma å rulla tårna, utan jag ska snart möta upp Blomman-Jenny på Flygis för inhandling av allt som inkluderas i en Fejk-Taco-Midda. Köttätande kanibal som man är, får man ibland kompromissa när man lever runt människor som faktiskt bryr sig om djuren vi äter. Därför blir det ikväll Cournfärs! Denna trevliga middag kommer utspela sig nere på byn där Blomman bor tillsammans med Stig och Lill-Frasse-Katten Ceasar. Ceasar är en speciell Scat-Cat, det kan jag lova. Han har inge hår, bara små fjun på sin lilla kroppiknopp. Men jag älskar honom ändå, för han är, det roligaste och mest underhållande animalet på denna jord. Blomman borde kunna ta inträde hemma hos henne, för det är en jäkla show man får ta del av där hemma. 20 spänn är det lätt värt.

Scat-Cat-Ceasarliten CeasarSur-CeasarMys-CeasarPose-Ceasar


Ha en trevliger kväll i kväll. Hej på en stund.


2008-11-14 @ 17:55:13 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Rainy friday

Oj vad det regnar..
Ännu en vecka har gått och nu sitter man här, dropp, i stöket efter-en-veckas-slit-å-släng i lägenheten på Lundmansgatan. Dropp. Idag bestämde jag mig för att bli en i mängden. Dropp. För cirkus fem minuter sedan skapade jag denna, dropp, blogg. Har inte riktigt bestämt mig, dropp, för vilken typ av blogg det här kommer bli, men, dropp, en sak är säker:  Jag kommer INTE , dropp, visa bilder på Dagens Outfit eller vilken väska jag köpte igår..Dropp. Det kan jag visa/berätta för den som verkligen bryr sig när man träffas. MEN, dropp, något jag faktiskt kan lova är att jag, dropp, kommer bjuda på onödigt goa (eller sugigt sopiga) låtar, beroende på om DU lyssnar på bra, dropp, eller dålig musik...   Dropp*1000x.



2008-11-14 @ 17:29:05 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Välkommen till min nya blogg!


2008-11-14 @ 16:28:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()